tpe Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ta ciekawa guma wpadła w moje ręce w zeszłym tygodniu. Od kilku lat to podstawowa przynęta wielu wędkarzy łowiących morskie drapieżniki z brzegu i łodzi. http://www.fiiish.fr/product/gamme-black-minnow-2012/ Wersją 9 cm (12g) łowiłem w zeszłym tygodniu. BM bardzo daleko się rzuca, nawet pod wiatr. Pracuje przepięknie, zwłaszcza w opadzie. Przynętę kupuje się w komplecie - główka, hak offsetowy oraz dwa miękkie korpusy. Wszystko bardzo przemyślane i łatwe w zbrojeniu. Można też dokupić osobno same główki, haki i korpusy. http://www.fiiish.fr/product/bm-90/ Dzisiaj ciąg dalszy testów. P.S. Praca i chyba sama budowa tej przynęty jest trochę podobna do uklei RH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Fajne to, tylko cholernie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Fajne to, tylko cholernie drogie... Niestety...parę juros trza wydać, ale czego nie robi się dla bassów Ostatnio jakaś franca odgryzła mi już ogonek w jednym body...Ale zakupiłem trzy zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 A jak ze skutecznoscia zaciec przy takim zbrojeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 A jak ze skutecznoscia zaciec przy takim zbrojeniu ? Też miałem obiekcje do zbrojenia gum hakami offsetowymi. Ale skuteczność zacięć (jeżeli oczywiście nie obgryzie ogonka) - 100% i 100% skuteczność holu. I co najważniejsze łatwiej podebrać bassa zapiętego jednym pojedynczym hakiem, niż trzema kotwicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To prawda, z offseta lecą jakby prawie wcale Przynajmniej rude śmierdziuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ciekawa gumka, zbroicie ją w offset. może wrzucicie zdjęcie jak ją dokładnie uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi