Gumofilc Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Taka hydrozagadka wedkarska..jeden z tych woblerow jest oryginalem...drugi tansza prawie 3 razy podrobka. Pytanie who is who, bo ja juz stracilem orientacje...? Rozni sie nawet na 2 rzut oka tylko detalami, jakie sa roznice w pracy nie wiem. Tego zreszta w sklepie nigdy nie widac...najmniej widac czy beda na niego brania, no ale to roznie bywa, nawet i z orginalami... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 rapala u góry a ten niżej jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Lepiej napisz gdzie podróbkę można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nic z tego...musze najpierw skolowac jak najwiecej pudelek po Rapalach... A moze jeden z nich to jakas promocja Rapali, pod inna marka dla niepoznaki sprzedaja.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Górny to rapala. Następujące różnice:Żółtawe tworzywo sztuczneKiepskiej jakości wykonana faktura na foliiKrzywe ustawienie oczek do mocowania kotwic... tak mi się wydaje.Design który szybko niszczeje... w sumie to bez różnicy jak metrówka weźmie to ch.. po wyglądzie Jest parę fajnych firm które umożliwiają obłowienie się w fajne wobki za małą kasę, a są identyczne jak ich pierwowzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jako fanatyczny wielbiciel Shad Rapa Rapali byłem lekko zbulwersowanygdy w Istambule u "producenta" zobaczyłem i pooglądałem przedmiotowewoblerki (w rozmiarze 9) z napisem - Finland,Ireland,Estonia. Cała moja wiara w umiejętność wykrywania falsyfikatów legła w gruzach.Pocieszeniem jest to, że turecki kolor SFC lepiej rajcuje sandacze niż oryginał!Uważam,że to co wisi w naszych sklepach w większości ma ten sam rodowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jak chodzi o taniosc to polecam : CIASTO , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Koniecznie dodać czosnek. Płocie uwielbiają zapach czosnku. Nie tylko kolendrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Gumo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 No to jeszcze jeden klon ze stajni japońskiego cesarza:http://allegro.pl/wobler-mikado-jointed-paddle-13cm-extra-wykonanie-i3315679781.html oglądałem w sklepie, całkiem przyzwoite wykonanie, a cena 3x niższa niż Rapali, tylko jak dla mnie za bardzo "plastikowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Hmmm.. Oryginalne rapale 10-14 cm można kupić w pudełkach za 22-25 zł. Kupiłem ostatnio z 15 sztuk i na 99% oryginał. Ale tylko niektóre modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Właśnie, można kupic oryginały taniej, ale są to albo wybrane modele, albo trzeba kupic 10 szt. żeby cena jednostkowa była zbliżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 ...a po tytule wątku już myślałem, że jakieś picie na Pradze się szykuje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi