ObraFM Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Ja mam ABU ORRA 2 Inshore i tej wielkości jerki kolegi Hesher latają po horyzont.Mi się trafił okazyjnie za 1/2 ceny nowego, więc jeśli trafisz okazję to spełni to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zdaje się, że kolega ma na sprzedaż Wyżej wspomnianego na prawa rąsię.Jeśli jesteś zainteresowany daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Witam, potrzebuję pomocy. Planuję zakup takiego kijaszka St.Croixa LEC90MF2 i nie mam zielonego pojęcia jaki Multiplikator do niego wybrać. Budżet +/- 350-400 zł. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Curado 101d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) To nie jest multik do kupienia od ręki. Poza tym jest stary i często nie brany z tego względu pod uwagę Sam mam Scorpiona 1001, czyli prawie że bliźniaka.Propozycja oczywiście dobra Edytowane 26 Września 2017 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Da się kupić bez problemu. Zależy jeszcze jakie przynęty mają być grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1741 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Witam,będę wdzięczny za podpowiedź jak w temacie. Może ktoś posiada ten kijek i może powiedzieć z jakim multikiem połączył i jak działa )Zestaw będzie obsługiwał raczej wartości cw. rzędu 20-40 g i będzie używany kilka, kilkanaście razy w roku, wiec nie musi to być górna pólka jakościowa.Poszukuje sprawdzonej i dobrej maszynki (może być używka) w cenie powiedzmy 400-600 PLN, lecz chętnie też wysłucham doświadczonych kolegów co moglibyście polecić poza tym budżetem. z góry dziękuję za opinie i pomocMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Nowa Daiwa Tatula CT i po sprawie Za 400-450 nówkę kupisz. Edytowane 26 Września 2017 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Tyle tematów jest napisanych o doborze kręciołów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Panowie doradźcie jakie kręciołek do wędki Savage Gear MPP Jerk 183cm 75g.Jest to moja pierwsza wędka tego typu; dostałem od znajomego do nauki i potrzebuje fajnego, ale w miarę taniego kręciołka.Budżet jakim dysponuje to 300zł. Chyba że nic nie będzie w tej cenie to mogę trochę dołożyć.Przynęty jakie zamierzam używać wahają się od 30 do 70g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Kup Tatulę CT z Aliexpress za niecałe 4 setki. Minus to pojemność szpulki jak dasz linkę grubszą niz 30 LB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) A od Abu Ambassadeur STX 5601 lh? Kompletnie się na tym nie znam i nie wiem czego powinienem szukać; jak powinien wyglądać młynek, którego potrzebuje i nie chciałbym wywalić dużo kasy na pierwszy multiplikator. Boję się, że może mi się to nie spodobać i rzucę kija w kąt. Natomiast wiem, że do takich przynęt potrzebna jest dobra maszynka. Edytowane 2 Października 2017 przez Nales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 A od Abu Ambassadeur STX 5601 lh? Kompletnie się na tym nie znam i nie wiem czego powinienem szukać; jak powinien wyglądać młynek, którego potrzebuje i nie chciałbym wywalić dużo kasy na pierwszy multiplikator. Boję się, że może mi się to nie spodobać i rzucę kija w kąt. Natomiast wiem, że do takich przynęt potrzebna jest dobra maszynka.Jeśli to okrąglak to nie kupuj do nauki. Wielu sie sparzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Znalazłem jeszcze DAM Quick Speedcore w miarę przystępnej cenie. Czytałem trochę w internecie i podobno niezły. Jeśli możesz podrzuciłbyś mi mniej więcej za czym miałbym się rozglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Citica, Tatula, Revo sx/stx, Tylko to wszystko ciut większy budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Curado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 CuradoTylko Curado droższe od Citici czy Tatuli CT. Spójrz na budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metodabomb Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Panowie jaki min cw ma tatula ct tak by komfortowo się rzucało i lowilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Bierz Citicę.http://jerkbait.pl/topic/98601-s-scorpion-1001-chronarch-ci4-151-citica-201e-certate-2000-mela-2000/ Co do tatuli to wszystko masz w wątku o niej. Poczytaj zamiast non stop pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Na giełdzie są Scorpion i Citica w dobrych cenach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Na giełdzie są Scorpion i Citica w dobrych cenach ;-)Tak, tylko że ten model scorpion-a do lżejszego łowienia jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 To zamiast kupować Tatulę i lekką szpulę do niej ,można mieć dwie sprawdzone konstrukcje w tej cenie . Scorpion na lekko i Citica do średniego zestawu . A to wszystko w cenie zbliżonej do Tatuli . Dodatkowo mamy dwa zestawy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Praktycznie jestem "zielony", brak mi doświadczenia i porównania z innymi multiplikatorami, ale Tatula sprawuje mi się doskonale, zarówno ze standardową, jak i z płytką szpulą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Alex, nie chodzi o to ,kto jest zielony ,a kto nie . Chodzi o to ,że mozna mieć dwa zestawy (w/w scorpion i citica ) i dwa różne kije ,bez przekładania szpulki i multiplikatora ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Michał, zgadzam się w 100%%. Wyraziłem się nie dość jasno, mam dwie Tatule, jedną ze standardową szpulą do cięższego casta i drugą z płytką do lżejszego. Zawsze hołdowałem zasadzie, że kołowrotek powinien być dopasowany do wędziska i miałem stałe zestawy. Tak mam do tej pory. Edytowane 3 Października 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi