jedin Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 mówisz o ebayu, czy jakimś innym sklepie z multikami w Japonii..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Piszę o Platt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 no właśnie zerknałem, ale rozumiem, że bez cła się nie obejdzie czy na chybił trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Będzie ciężko, ale zdarza się, że nie zapłacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Ciekawą alternatywą dla aliexpressowego tuningu jest chyba Abu Revo EXD2 Szpule w komplecie, plytka 10g (0.265mm-80m) i głęboka 11g (0,285mm- 100m).'Kolorek' skutecznie odstrasza mnie od zakupu, ale jak ktos ma mocne nerwy to chyba da sie nim obskoczyć dosc szeroki zakres przynęt. I jest do kupienia w Polsce za mniej niż 1000zł. Jest jeszcze Abu LX992Z, tez z 2 szpulami w komplecie, ale na ebay od ok 2000zł.Abu jako pierwsze zareagowało na chińskie 'dwuszpulowce'. Ciekawe, kto bedzie następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Ciekawą alternatywą dla aliexpressowego tuningu jest chyba Abu Revo EXD2 Szpule w komplecie, plytka 10g (0.265mm-80m) i głęboka 11g (0,285mm- 100m).'Kolorek' skutecznie odstrasza mnie od zakupu, ale jak ktos ma mocne nerwy to chyba da sie nim obskoczyć dosc szeroki zakres przynęt. I jest do kupienia w Polsce za mniej niż 1000zł. Przemaluj sobie i po temacie. Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 (edytowane) Do kija 10-30 curado 201 czy 151 dc? Nie zależy mi na dużych przynętach a wygodniej wędkuję mi się multikinem. Zastanawiam się jeszcze nad kijkiem 15-50 ale głównie czym łowię ma 20-30g masy przynęty więc nie wiem czy jest sens. Edytowane 1 Czerwca 2021 przez hvast87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 151Ten system DC faktycznie taki fajny i warto dopłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Fajny, ale nie rozwiązuje problemu. Warto na początek ogarnąć systemy tradycyjne ... a potem dopłacić z ciekawości Napisałem 151 specjalne nie dopisując DC aby podkreślić rozmiar a nie system 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Miałem Curado 201k i nie miałem problemów więc sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jak nie miałeś problemów z analogiem to DC wiele więcej Ci nie pomoże. W pewnym stopniu tak, ale i tak trzeba kontrolować. Ale czemu nie, warto spróbować aby wyrobić sobie własną opinię. Trzeba tylko pamiętać, że skuteczność DC jest różna w różnych modelach. Niestety jest to wprost proporcjonalne do ceny multika ... jak ABS w samochodach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 No w curado dc sama szpulka zatrzyma się dopiero na ustawieniu nr 4 do skippingu .Na1 czy 2 jak nie umiesz rzucać mogą zdążać się brody i odstrzały .Minusem jest słaby hamulec szczupak 80+ jedzie z roli jak chce trzeba kciukiem dochamowywac . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Panowie , napisałem na giełdzie o chęci zakupu multika . Narazie brak odzewu i myślę że skończy się na nowym . W przypadku używki nie zastanawiałbym sie który tylko brałbym pierwszy lepszy. A więc do rzeczy . Obsługa 50-100g - gumy raczej lotne bez lub z małym obciążeniem. Brać tatule 200 czy curado 201k? Który lepiej sobie radzi przy tych ciężarach przynęt gumowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Tatula 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Panowie , napisałem na giełdzie o chęci zakupu multika . Narazie brak odzewu i myślę że skończy się na nowym . W przypadku używki nie zastanawiałbym sie który tylko brałbym pierwszy lepszy. A więc do rzeczy . Obsługa 50-100g - gumy raczej lotne bez lub z małym obciążeniem. Brać tatule 200 czy curado 201k? Który lepiej sobie radzi przy tych ciężarach przynęt gumowych?Kup sobie tatule hd 200. Jak budżet elastyczny polecam ziliona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Dziękuję, już więcej nie pytam. Do końca tygodnia czekam na ofertę używki a jak nikt nie zaoferuje to zamawiam nową. Od wczoraj łowie 103sv tw i naprawdę jestem zadowolony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Dziękuję, już więcej nie pytam. Do końca tygodnia czekam na ofertę używki a jak nikt nie zaoferuje to zamawiam nową. Od wczoraj łowie 103sv tw i naprawdę jestem zadowolony.Jaki masz budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Sławku na tatule ze sklepu mam , jak coś... priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Kup sobie tatule hd 200. Jak budżet elastyczny polecam ziliona.Posiadasz hd 200? Zastanawiałem się nad taką z większym przełożeniem. Obskocze nią max 100g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Miałem bardzo krótko, udało się kupić ziliona. Obskoczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Miałem bardzo krótko, udało się kupić ziliona. Obskoczysz.Sławek jakim zilionem obskakujesz przynęty 100g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) Seria 15. Najczęściej maks 80 gram. 100 bardzo rzadko. Edytowane 3 Czerwca 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Tatula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ktoś niedawno sprzedawał abu revo beast 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi