nurek28 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Ja zaczynałem na corvalusie.I pomyśeć że się nie zniechęciłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Revo bestie bierz jak weźmie cię na ciężkie łowienie to ogarnie nawet 150g niektórzy twierdzą że jeszcze więcej .A dolem od 20g jest spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Witam,Na nowy sezon szukam multika pod gumy do 70-80g.Pierwszy multik więc chciałbym aby był nie za drogi, wiadomo jak z tym sportem jest.Kolega proponuje mi używke abu max pro ~200pln. Co byscie polecili w pieniadzach do 400pln? Może jakies aliexpress? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Po pierwsze nie ten dział, po drugie temat wałkowany milion razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Revo x , dzisiaj w plecionce za 379. Śmiało bierz , przełożenie pod potrzeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Witam, muszę kupić prezent na gwiazdkę. Kolowrotek bedzie dla osoby anty castingowej.Nie mam możliwości sprawdzenia nad woda każdego z moich typów. A więc, przedział wagowy 40-70 tylko gumy . Budżet 600zl Shimano curado 151Daiwa tatula 100Abu revo x- ten znam . Czy jest sens dokładać do daiwy,shimano,który z nich sprawi najmniej kłopotów? Edytowane 26 Listopada 2021 przez Olsztynteam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Tatula 200 z olx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Posiadasz hd 200? Zastanawiałem się nad taką z większym przełożeniem. Obskocze nią max 100g?Mam. Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Olx odpada , musi być nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Magnetyk daiwy chyba najprzyjemniejszy na początek będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Pany, mam szanse kupic w uzywce abu pro max ~200plnChce znaleźć cos do 60-70g obciążenia myślę max.Budżet 300-400 to taki max ale im taniej tym lepiej co polecicie? czy taki pro max ogarnie raz na jakis czas grubsze lowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Kup sobie abu revo s, powinno być git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 ... czy taki pro max ogarnie raz na jakis czas grubsze lowienie?Tak, te 70 g bez problemu. Więcej też da radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 To może nowa tatula 200 z AliExpress. Coś koło 600zl wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Zaczynałem od Tatuli 200 HD i różnie bywało. Przesiadłem się na Curado DC i wreszcie mogę skupić się na łowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Dziękuję, pod choinka wyląduje curado 151dc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Zaczynałem od Tatuli 200 HD i różnie bywało. Przesiadłem się na Curado DC i wreszcie mogę skupić się na łowieniu.Fajny ten DC . Tylko czasami muszę pamiętać, że jak biorę do ręki zestaw z tradycyjnym multikinem to muszę mieć palec na szpuli. System DC to wybacza zazwyczaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Zdziwisz się kiedyś jak nie wybaczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Nie wiem czy DC to dobra droga na początek, przy tym systemie nie nauczysz się dobrej kontroli linki kciukiem.To jak zmiana biegów. Automat łatwiejszy ale przejście na manuala to katorga. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Zdziwisz się kiedyś jak nie wybaczy Co prawda to prawda . Też uważam że lepiej zacząć od manualna . Ostatnio była na forum fajna Tatula CT type R w dobrych pieniądzach . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Witam. Szukam użytkowników multika Abu Promax 7:1:1, interesuje mnie czy ogarnie on przynęty typu 10-30g, bardziej chodzi o dolny zakres chce kupić kijek pod twitche i obrotówki w tej gramaturze i pytanie czy ten multik mi to ogarnie bo już go mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) Słuchajcie odebrałem dziś curado 201k jestem po pierwszych łowach i jako zupełny laik muszę przyznać ze multik bardzo łatwy do opanowania 10 rzutów nauki i już reszta dnia przelowiona bez bród, ale ja nie o tym. Pokrętło które jest zaznaczone na załączonym foto do czego służy? Jak mam ustawione na 4/5 to najlepiej mi się rzuca.Bloczki mam standardowo ustawione. Tzn dwa zamknięte dwa otwarte od tego zacząłem. Ktoś może coś podpowiedzieć Edytowane 17 Października 2022 przez DumFish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) To regulacja rzutowego hamulca magnetycznego. Czym większy numerek tym większa siłą hamowania szpulki.Ustawienia bloczków pod panelem bocznym to hamulec odśrodkowy Edytowane 17 Października 2022 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi