Skocz do zawartości

Młode mięsko

joker

Rekomendowane odpowiedzi

Wszedłem tu tylko dla tego, że tytuł wątku sugerował całą galerię młodych, wysportowanych, jędrnych, kobiecych ciał.

Choćby siatkarek plażowych, tak zgodnie z porą roku...

Zawiodłem się na całej linii. Łowca i ryba łącznie to pewnie rok młodsi od węgla....Nie polecam.

:lol: :D :lol:

Pozdrówka

Kamil

Edytowane przez Kamil Z.
  • Like 8

Wszedłem tu tylko dla tego, że tytuł wątku sugerował całą galerię młodych, wysportowanych, jędrnych, kobiecych ciał.

Choćby siatkarek plażowych, tak zgodnie z porą roku...

Właśnie żałuję, że tego nie zrobiłem. :)

Jest nas zatem trzech, przynajmniej... Wietrzyłem podstęp żartem podszyty, chciałem się jednak mile rozczarować  :P

Dla mnie łowienie na takich głębokościach odpada, właśnie ze względu na masakrę ryb. No ale jak ktoś lubi...

a ja wpierw przeczytałem Wasze komentarze i nawet nie obejrzałem tego i wcale nie żałuję... :D pzdr

Powiem tak - wchodząc w temat oczyma wyobraźni widziałem już panny. Widząc link wiedziałem jednak co się świeci, tj. że nici z tego. Wszak w głębinach panien nie ma, a w każdym, razie, nie takie, które chciałbym oglądać :lol: :lol: :lol:

Radek,a syreny.?!!?nie zapominajmy o syrenach.... :D :D :D

• Like 1

...Wszak w głębinach panien nie ma...

Są, tylko pożytek z takiej panny niewielki...

Edytuję, bo Krystian jak widzę podobnym tropem poszedł.

Charakterystyczne podobno dla wielkich umysłów jest to, że niezależnie na te same pomysły wpadają, jak się okazuje nie trzeba być wielkim, by człowieka ta reguła objęła, wystarczy być odrobinkę zboczonym. ;)

post-47316-0-45134300-1373022852_thumb.jpg

Edytowane przez Dagon
  • Like 3

Widzę, że mimo upałów nasze myśli podążają tym samym torem :D .

Owszem, chciałem napisał o syrenach właśnie, ale pomny ich żarłoczności i braku na perspektyw udany, pełnoprawny związek damsko-męski z takowymi, opuściłem ten temat, pozostając... przy topielcach :wacko: Ma się rozumieć, nie w kontekście ww. relacji, a obserwacji :P

Dagon - celnie jak zawsze, choć... niepotrzebnie odarłeś nas z pompujących ego złudzeń :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez Dienekes
  • Like 2

Widzę, że nie tylko moje myśli błądzą w pewnym kierunku, ale wszystko przez @joker'a ;) Kto dał się zwieść jego marketingowemu tytułowi wątku i już tu zawitał, to żeby mimo wszystko się nie rozczarował.... :

http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=8987

Mało? Spokojnie. Na samy dole jest jeszcze odnośnik "Part II i III".

Nie wiem, jak Wy, ale dla mnie to jest właśnie "Młode mięsko" :lol:

Pozdrówka

Kamil

P.S

Już chyba wiem, skąd u mnie takie zamiłowanie do pewnego herbacianego napoju... ;)

Edytowane przez Kamil Z.
  • Like 1