tomas24 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Nie wiem czy tylko u mnie czy u innych też za każdym razem jak przechodzę ze strony na inną stronę z prawej strony ekranu pokazuje się jakiś pasek z napisami po angielsku . Jak się pozbyć tego g ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 ja tez nie wiem co to jest, ale gdyby mi cos wyskoczylo, to bym poszedl do dermatologa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To link do Facebooka. Też tak miałem przez kilka dni. Wygląda nieciekawie. Byle dermatolog nie pomoże.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 tak,zdecydowanie potrzebny dobry specjalista.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 najlepiej alkoholik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomas24 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ja tez nie wiem co to jest, ale gdyby mi cos wyskoczylo, to bym poszedl do dermatologa he he współczuję , że Ci " COŚ " wyskakuje , gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś się doczytał , że mi coś się pokazuje - na EKRANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 tomas24,gdybyś czytał ze zrozumieniem to może byś nie wstawił swojego postu tam gdzie wczoraj wstawiłeś i dzisiaj ten sam post nie musiałby być przeniesiony...?taka mała uwaga na temat czytania ze zrozumieniem..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Może jakiś screenshot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Może jakiś screenshot? lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samwieszkto Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja też mam takie jedno " niewiemcoto ".Otóż gdziekolwiek w zawartości całego forum padnie słowo " roku " , to jest ono wyświetlone na czerwono i stanowi link do jakiejś stronki po angielsku. Nie posługuję się tym językiem więc szerzej nie będę się rozpisywał ; Jeżeli to tylko moja przypadłość to mogę wstawić linka.Dodam że przeważnie loguję się na forum z iphone'a i myślałem że to mój telefon złapał jakieś paskudztwo , ale wczoraj zmieniłem telefonik i dalej to jest. W sumie to nie bardzo mi to przeszkadza tyle że ktoś tu ( umyślnie lub nie ) robi krecią robotę. Za taką " promocję " właściciel forum powinien coś tam zarabiać , a sądzę że tak nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Możecie mi podesłać jakiś zrzut ekranu i dokładne namiary na wątek, w którym mogę to zobaczyć? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomas24
Nie wiem czy tylko u mnie czy u innych też za każdym razem jak przechodzę ze strony na inną stronę z prawej strony ekranu pokazuje się jakiś pasek z napisami po angielsku . Jak się pozbyć tego g ... ???
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi