Mielony Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nie wie ktoś może jaka jest woda w Annopolu na Wiślaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Mokra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Zgadza się w okolicach Annopola woda cholernie mokra potwierdzam bo byłem wczoraj na rekonesansie Na dodatek jeszcze leciutko trącona i chyba trochę za wysoka żeby polatać po wszystkich przelewach od mostu w dół rzeki ale pewności nie mam w Annopolu nie byłem a tylko w okolicach Edytowane 6 Lipca 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Woda duża,ale bardzo szybko spada.Cholernie dużo błota i szlamu na brzegach oraz zajeb... atrakcja dodatkowa zupełnie za darmo w ramach gościny -KOMARY!!!!!! Edytowane 6 Lipca 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Woda duża,ale bardzo szybko spada.Cholernie dużo błota i szlamu na brzegach oraz zajeb... atrakcja dodatkowa zupełnie za darmo w ramach gościny -KOMARY!!!!!!Błota jest tyle, ze pomyślałem nawet nad otworzeniem jakiegoś spa z kąpielami błotnymi Dzisiaj miałem (nie) przyjemność lgnąć w takim błotku 30 centymetrowym, nie polecam takich imprez Komary zaczynają dopiero jak słońce zaczyna zachodzić chyba, że łazimy w cieniu po chaszczach Woda spada ale to już tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 21 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Pewnie dostanę złotą łopatę ale zaryzykuję.Jak wygląda Wisła w okolicy Annopola?Stan znam.Czy kolor kawy z mlekiem czy już się wyczyściła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi