bonus Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam wszystkich.Poszukuje okoniowego kijka najlepiej wklejanki maks.do 12 g dł. ok 2,1 m (maks 2,4) do łapania z łodzi z dolnikiem z pianką Eva. Macie jakies propozycje? czy w ogole jest wykorzystywana pianka do takich kijków?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Wydaje mi się ze to chyba wklejka. http://www.wedkarski.com/wedki/4552-wedka-shad-caster-692-mhfs-daiwa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ja mam taką propozycję, podaj zakres cenowy i można wtedy coś szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonus Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 o własnie o cos takiego chodzi ;-). zakres cenowy od 100 do 300 góra 400 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonus Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 macie jeszcze jakies inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 cała masa : http://www.majorcraf...nre/rocklight#1 część wędek w zakresie 400-500zł z przesyłką za 750zł to można mieć już w tytanach Fuji ps. ceny ze strony średnio -10% + przesyłka około 100-120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Bazyloss, używasz może takiej solpary w wersji wklejkowej? A może znasz jakieś ciut tańsze odpowiedniki z tamtych rewirów? Bo 5 stów za te cuda to jednak ciut za dużo, już lepiej do elixira dorzucić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) ja nie, Friko chyba coś miał, ja mam pstrągówkę (Troutino na SiC kosztował mnie z przesyłką 600zł) i jak za te pieniądze super, tylko korek masakra i poszedł do zmiany na Floor, ale w piance naprawdę niezłe wędki i przyzwoicie wykonane, w tej klasie cenowej <700zł, to raczej wszędzie na forach chwalą taniej już nie będzie, a przynajmniej coś godnego polecenia, coś tam pewnie by znalazł, ale nazwy mi nawet nic nie mówią elixir w VSS, jakaś fajna rękojeść, tytany, to około 1200-1300zł w PL (ja przynajmiej płaciłem 1250zł), tam masz okoniówki (RockFish'e) w tytanach za 750zł Edytowane 8 Lipca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 http://www.majorcraft.co.jp/english/catalogue/brand.jsp?mode=cover/basspara a ta basspara - 63ul - ciekawe co to jest za cudo... mi tam w takim kiju chodzi tylko o x-fast, od czułosci jest plecionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) U mnie od tego roku jest w arsenale coś takiego:http://www.olympic-co-ltd.jp/fishing/index.php/GOCXS-732UL-T i bardzo sobie chwalę ten kijek Akurat ten mój posiada pustą szczytówke, ale są też wklejanki (solid tip). Edytowane 9 Lipca 2013 przez rolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) mi tam w takim kiju chodzi tylko o x-fast, od czułosci jest plecionka. to bardzo dalce idące uproszczenie poza tym każda wklejka będzie w prowadzeniu i pod małym obciążeniem ex-fastem, ważne aby dlaej też miał dobrą krzywą ugięcia i ładnie pracował, a nie stawał kołkiem w dolniku za to w w innym wypadku czułych okoniowych ex-fastów, które zaczną pracować środkiem przy okoniu +25cm i będą trzymać wzorowo rybę jest jak na lekarstwo, nawet jesli podwoisz budżet Edytowane 9 Lipca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 No tak, zgoda. Myślę czy się nie skusić na tę solparę, moje skromne wymagania powinna zaspokoić.(pokazać opad i branie przy jigu 5 g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi