Neptun Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam z racji zakończenia żywota przez mój stary podbierak zacząłem szukać czegoś nowego. Wchodząc w sekcję podbieraków muchowych Jaxona zainteresował mnie jeden model http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jaxon-trust-g6-a151-p536-k8494.html .Problem w tym, że ciężko mi trochę sobie jak to działa. Z zdjęcia wywnioskowałem, że ma składaną obręcz, ale zaskoczyło mnie to, że można go zawiesić na plecach. Wydał mi się więc ciekawą alternatywą do rzecznego łowienia z brzegu. Czy ma ktoś może ten podbierak? Interesuje mnie jego długość podczas złożenia i to, jak łatwo się go otwiera jedną ręką. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Podbierak dosc poręczny.Ja ze swojego podbieraka uczyniłem jeszcze poręczniejszy i skróciłem mu rękojeść.Rzeczywiście ma składany kosz.Raczej na wieksze ryby ze względu na gabaryty kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 ja mam podbierak jaxona muchowy ale z krótką rączką i ma gumowaną siatkę więc nie mam problemu z nieprzyjemnym zapachem po rybach,ten podbierak naprawdę polecam,pozdrawiam vojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi