Skocz do zawartości
  • 0

Kupno silnika SUZUKI DF6

asior662

Pytanie

Witam.Mam okazje kupic silnik zaburtowy do swojej lodeczki SUZYKI DF6 czterosuwowy z roku 2006,tylko mam pytanie znawcow,jak sprawuja sie tej marki silniki,czy sa w miare ciche.Jak z awaryjnoscia?Prosze o odpowiedzi wszystkich,ktorzy maja badz mieli doczynienia z tego typu silnikami

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

az tak dokladnych odpowiedzi nie potrzebuje.Zalezy mi jedynie na orientacyjnej opini na temat tego silnika.Nieraz podczas samego plywania slyszy sie prace podobnych moca silnikow.Jak na tym tle prezentuje sie SUZUKI.Ja w tej materii nie mam prawie zadnego doswiadczenia,dlatego prosze o chdzby minimalne spostrzezenia.

• 0

A nie możesz go sprawdzić? Pojechać, odpalić, posłuchać? Chyba że lubisz ten smak ryzyka i niepewności, co Ci kurier przywiezie...

Albo niech Ci gość go przywiezie, a Ty, razem z nim, podrzucisz go do serwisu (zalecane w przypadku używanych, chyba że sam jesteś mechanikiem i znawcą tego typu sprzętu) aby tam go osłuchali i obejrzeli.

• 0

Asior 662 SUZUKI to ekstra klasa i z serwisem nie ma problemu, jedynie cena części zamiennych jak zresztą do pozostałych. W Warszawie jest serwis ale jak narazie nie będzie Ci potrzebny chyba że eksplatował go Frajrer bez karty rowerowej :lol:Jeśli chodzi o chałas to on chodzi jak jamacha. To jest moja marka NR-1. Jedynie musisz go w jakiś sposób sprawdzić stan techniczy,i czy nie jest on z WĘDKI bo zazwyczj takiego silnika nikt łatwo się nie pozbywa.Pozdrawiam tornado