polmar Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Od tego roku zacząłem muchować, ale od chyba jak każdy przed startem naoglądałem się filmików i na jednym z nich gość miał linkę koloru czerwonego i ja właśnie takiej szukam. Potrzebna linka w klasie 4 pływającamoże ktoś widział taką i wie gdzie kupić taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Airflo robi takie linki w kolorze Hot Coral, miałem nawet taką linkę WF4F ale nie pamiętam nazwy Prawdopodobnie to była Ridge Supple Impact. Edytowane 7 Lipca 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 A może wiesz gdzie ją dostać i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja kupiłem od znajomego, właśnie do niego dzwoniłem, ale już nie ma i na razie nie ściąga. Szukaj na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wielkie dzięki A może ktoś coś jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 np SA MEDhttp://www.taimen.com/pl/pl/product/mastery-expert-distance_74/93072albo Royal Wolff TT (pomarańczowa) w Orvisiehttp://www.flyhouse.pl/pl/kupuj/linki-plywajace ciekawe podejście, jedni szukają linki do nimfy, inni do dużych dystansów, jeszcze inni do delikatnej prezentacji,a niektórzy po prostu czerwonej : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iREK Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 aha, jednak SA MED w 4 klasie jest mist green tylko, czerwona od 5 wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Dzięki koledzy za pomoc,Jestem początkujący więc dalekie rzuty, rolowania, i inne bajery mi nie w głowie a czerwień latająca w powietrzu przepięknePoza tym co to za hobby jak się nie ma co się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenturaisland Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 http://www.flylineshop.com/barrio-gt125.html - pomaranczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja kupiłem od znajomego, właśnie do niego dzwoniłem, ale już nie ma i na razie nie ściąga. Szukaj na ebayu. kolego @polmar jak jesteś zainteresowany taką linką Hot Coral to mogę się dowiedzieć może ten znajomy ma takie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 spent.com.pl tu znajdziesz linki airflo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 spent.com.pl tu znajdziesz linki airfloTylko ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi