Właśnie to kupiłem i mam przed sobą na biurku. Myślę, że to niezły zakup i cena dobra (i guzik mnie obchodzi, że w USA kosztuje to 4 dolary). Tak na oko wystarczy tego na kilka lat intensywnego łowienia kilkoma multikami Pudełeczko zawiera 56 gramów smaru (czyli mnóstwo), butelka z oliwką zawiera 118 ml oliwki (czyli drugie mnóstwo). Niedawno kupiłem smar i oliwkę ABU, za ok. 24 zł. Tubki ABU są malutkie, a zawartość merytoryczna jest w nich jeszcze mniejsza.
Pytanie
Herman
Witam
Dla zainteresowanych
http://www.allegro.pl/item285463163_smar_i_olejek_firmy_penn _dla_twojego_kolowrotka.html
Właśnie to kupiłem i mam przed sobą na biurku. Myślę, że to niezły zakup i cena dobra (i guzik mnie obchodzi, że w USA kosztuje to 4 dolary). Tak na oko wystarczy tego na kilka lat intensywnego łowienia kilkoma multikami
Pudełeczko zawiera 56 gramów smaru (czyli mnóstwo), butelka z oliwką zawiera 118 ml oliwki (czyli drugie mnóstwo). Niedawno kupiłem smar i oliwkę ABU, za ok. 24 zł. Tubki ABU są malutkie, a zawartość merytoryczna jest w nich jeszcze mniejsza.
Pozdrowionka
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi