dyliog Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam Woda w tym roku wyjątkowo wysoka a ja jako amator wędkowania zawsze spinningowałem z brzegu i tego też się chce trzymać, no ale wysoka woda uniemożliwia wręcz swobodne wędkowanie na Warcie i Noteci... I tutaj też moje pytanie. Czy nie znacie może jakiś zbiorników/jezior w okolicach Gorzowa Wielkopolskiego nie dotkniętych wysokim stanem wody? Oczywiście nasuwają się tutaj praktycznie wszystkie jeziora ale ja niestety poszukuje taiego zbiornika gdzie moża swobonie łapać z brzegu a większość jezior oferuje dobre łowiska ale tylko z łodzi.Mam tutaj na myśli zbiorniki o dobrej dostępności brzegowej nie zarośnięte zbytnio trzciną itp. Nastawiam się głownie na szczupaka i okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Glinik ma dobrą linię brzegową wjeżdżając od lasu na parking PZW. Jest sporo miejsc do obrzucania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 polecam goszczanowski staw jezioro da się obejść w koło i na brzegu sporo kładek i miejsc wolnych od trzciny okonki i szczupaczki biorą bo byłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzięki Chyba sie skusze na ten staw w Goszczanowie. Trzeba tam dokonywac jakis dodatkowych oplat do lapania czy zwykle zezwolenie pzw wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 zwykłe PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi