Skocz do zawartości
  • 0

Pierwsze branie na Slidera!!!

tpe

Pytanie

Dziś na Sieniawie miałem wreszcie pierwsze branie na Slidera!!!

Piękne uderzenie, zacięcie, ładny szczupak przewalił się pod powierzchnią i luz...W moim RR 7 cm znalazłem wbity ułamany ząb szczupaka...

Podobne zdarzenie miał kolega z sandaczem na tym samym łowisku tydzień temu. Tym razem w 10 cm RR zostały dwa sandaczowe kły..

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam,

Jeszcze dużo pracy przed nami. Troszkę się opóźniam bo mój zaprzyjaźniony web designer się rozchorował biedaczek i musiał odpocząć. Jednak od początku. Najpierw uruchamiam stronę, dodajemy artykuły natury gawędziarskiej (opowiadania, relacje, kilka artykułów technicznych). Następny etap to pisy sprzętu (wędki, kołowrotki - multiki) - duuuużo zdjęć i troszeczkę tekstu (tak byście już przed zakupem wiedzieli co kupicie :D). Później opisy przynęt. Tak więc trochę to potrwa. Reszta filmów będzie kręcona jeszcze w tym miesiącu w warunkach naturalnych.

Chciałbym zaznaczyć jeszcze jedno. Filmy nie będą instruktażem jak prowadzić PRAWIDŁOWO przynętę. Nie ma czegoś takiego jak prawidłowe prowadzenie. Filmy zarejestrowały jej możliwości (oczywiście też nie wszystkie), czyli jak wędkarz może bawić się poszczególnymi modelami. Na dzień dzisiejszy, zdradzając nieco akcję moim zdaniem najlepszym filmikiem jest skinner oraz manta :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

@Remek, Marcin napisał:

a ja kupilem sobie cztery SLIDERY

dwa plywajaca i dwa tonace, wszystkie identycze gabarytowo tylko kolory inne

i powiem Wam ze kazdy z dwoch tonacy zatapial sie inaczej

podsumowujas produkt jest/byl kiepskiej jakosci bo niby identyczne a zupelnie inne

Tak więc brane pod uwagę były tylko slidery w tym samym rozmiarze. I nie ma tu mojej pomyłki.

To takie małe sprostowanie :mellow: