tpe Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dziś na Sieniawie miałem wreszcie pierwsze branie na Slidera!!!Piękne uderzenie, zacięcie, ładny szczupak przewalił się pod powierzchnią i luz...W moim RR 7 cm znalazłem wbity ułamany ząb szczupaka...Podobne zdarzenie miał kolega z sandaczem na tym samym łowisku tydzień temu. Tym razem w 10 cm RR zostały dwa sandaczowe kły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 8 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No wreszcie!!! Kiedy bedą dostępne te filmiki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Witam,Jeszcze dużo pracy przed nami. Troszkę się opóźniam bo mój zaprzyjaźniony web designer się rozchorował biedaczek i musiał odpocząć. Jednak od początku. Najpierw uruchamiam stronę, dodajemy artykuły natury gawędziarskiej (opowiadania, relacje, kilka artykułów technicznych). Następny etap to pisy sprzętu (wędki, kołowrotki - multiki) - duuuużo zdjęć i troszeczkę tekstu (tak byście już przed zakupem wiedzieli co kupicie ). Później opisy przynęt. Tak więc trochę to potrwa. Reszta filmów będzie kręcona jeszcze w tym miesiącu w warunkach naturalnych. Chciałbym zaznaczyć jeszcze jedno. Filmy nie będą instruktażem jak prowadzić PRAWIDŁOWO przynętę. Nie ma czegoś takiego jak prawidłowe prowadzenie. Filmy zarejestrowały jej możliwości (oczywiście też nie wszystkie), czyli jak wędkarz może bawić się poszczególnymi modelami. Na dzień dzisiejszy, zdradzając nieco akcję moim zdaniem najlepszym filmikiem jest skinner oraz manta PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 @Remek, Marcin napisał:a ja kupilem sobie cztery SLIDERYdwa plywajaca i dwa tonace, wszystkie identycze gabarytowo tylko kolory innei powiem Wam ze kazdy z dwoch tonacy zatapial sie inaczej podsumowujas produkt jest/byl kiepskiej jakosci bo niby identyczne a zupelnie inne Tak więc brane pod uwagę były tylko slidery w tym samym rozmiarze. I nie ma tu mojej pomyłki.To takie małe sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Ok! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No i stało się!!! Kolega na przygotowany przeze mnie sprzęt (Dragon Mystery Jerk) i Slidera (10 S RR) dorwał pierwszego szczupaka - 75 cm. Towarzystwo na łodzi było w szoku, pierwszy raz widzieli tak agresywny atak szczupaka i tak krótki hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 WOW Nic tylko pogratulować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 @Tpe,gratulacje dla twojego kolegi. Nie ma nic piękniejszego jak branie szczupaka na jerka prowadzonego blisko powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Nie ma nic piękniejszego jak branie szczupaka na jerka prowadzonego blisko powierzchni. - Jest... na jerka prowadzonego po powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Oczywiście @Phala. Brania z powierzchni to coś niepowtarzalnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tpe
Dziś na Sieniawie miałem wreszcie pierwsze branie na Slidera!!!
Piękne uderzenie, zacięcie, ładny szczupak przewalił się pod powierzchnią i luz...W moim RR 7 cm znalazłem wbity ułamany ząb szczupaka...
Podobne zdarzenie miał kolega z sandaczem na tym samym łowisku tydzień temu. Tym razem w 10 cm RR zostały dwa sandaczowe kły..
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi