Lepton Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) PawleOrkla ,Orlac, Syclops i Timber Doodle.Były w ciągłym użyciu,ale pojawiła się: Wielka sandaczowa trójca (6,8,10). Wiesz o czym mówię,bo jednemu wyłamałeś "zęby". Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Lepton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy ktoś z Was zna producenta tych wahadeł ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Od paru lat moim nr 1 jeżeli chodzi o wahadła jest rewa Kaczmarka , a zwłaszcza model 20 gr. Łowie nią morskie trocie , sandacz i szczupaki. Szczerze polecam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 W zeszłym roku połowiłem sandacze na wahadła abc, a konkretnie modele szprot i rapa.http://www.blystkiabc.pl/category.php?id_category=2PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy ktoś z Was zna producenta tych wahadeł ?20160118_175031.jpgTe dwie niżej to na 99.9% CCCP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Tez tak mysle, tylko ruskie w oryginale mialy kiepskie kotwice a tu chyba zostały wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Dostałem je w prezencie z masą innych przynęt od gościa,który po wizycie w Tybecie przestał łowić Tak myślałem,że to jakieś cuda zza Buga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Alga i Mors w rozmiarach 2 lub 3. Wypuszczone w połowie wody czy na kamieniach wieczorową porą. Żelazo wieczorem i po ciemku dało mi trochę sandałów, parę grubo ponad wymiar. Nie chodzi tu o rozmiar ale o zasadę ,że jak ryba gryzie to ugryzie i cokolwiek. I zębów sobie nie połamie. Do wypróbowania za parę miesięcy i drogo nie kosztuje . Na szczupaka ta para i pozostałe towarzystwo z Polspingu lub Suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Bardzo często to właśnie wahadło potrafi "du... uratować" ja używam przeważnie swoich klepanych z dość cienkiej blachy mianowicie , z rurek (woda gaz etc nie poleruje nie zdobię fajne do leniwego prowadzenia , idzie daleko machnąć bez jakichkolwiek koziołków , jak się ją dobrze zrobi. Ale za największą cechę tej przynęty jak i blachy uważam zdolność do bardzo szybkiego ciemnienia w zależności od wody w zbiorniku ale to już inna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Morsa 2 w pudełku mam zawsze. Algę 2 bardzo często. Czasami kwał solidnej blachy czyni cuda, kiedy gumisie, woblery i inne bajery nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Gnom i alga 0, wyłącznie srebrny mat. Szczupak, okoń, kleń, sandacz, boleń to dla nich nie problem. Warunek jeden-tylko polsping. Sekret tkwi chyba w nabłyszczeniu, u nich słabe a np mikado "gnom" błyszczy się jak chrom i efekty są na nią beznadziejne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Gnoma i morsa w rozmiarówce 1 zapinam na agrafce podczas każdego wypadu za zębatym. Podczas podciągania z opadu bywają bardzo skuteczne. Każdą z nich (Polspingu) lekko przycieram drobnym papierem Mniej się świecą to i efekty lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Wahadła to klasyka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Bardzo często to właśnie wahadło potrafi "du... uratować" ja używam przeważnie swoich klepanych z dość cienkiej blachy mianowicie , z rurek (woda gaz etc nie poleruje nie zdobię fajne do leniwego prowadzenia , idzie daleko machnąć bez jakichkolwiek koziołków , jak się ją dobrze zrobi. Ale za największą cechę tej przynęty jak i blachy uważam zdolność do bardzo szybkiego ciemnienia w zależności od wody w zbiorniku ale to już inna historia...Bo zdobienia to tylko działają na ludzkie oczy i ich portfele Zaraz grupa ,,Twórcy" rzuci się na mnie Z przykładami dzisiaj brały tylko na te z czerwonym oczkiem, albo z łuską z ,,krumpia" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Podczas wędkowania szczególnie na starorzeczach nie raz się przekonałem, że klasyczna blacha czy obrotówka potrafi zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 złom zawsze będzie skuteczny był i będzie. sam nieraz udowodniłem sobie że rapale czy sebile zawodziły. Do wody wchodził morski czy gnom zardzewiały i rybki brały. trzeba zawsze mieć przy sobie kilka wahadeł na różną wodę i próbować. dla przykładu na ZZ łowiłem sandacze na morsa kiedy inni mówili że mnie pokręciło i że zagryzają tylko twistery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czy ktoś z Was zna producenta tych wahadeł ?20160118_175031.jpgZSSR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) U mnie wahadło było,jest i raczej będzie podstawową przynętą (numer dwa to obrotówka),kolorowe gumki i woblerki cukiereczki ładnie wyglądają i cieszą oko,ale błysk wahadła w wodzie to jest coś,czemu szczupaki nie są w stanie się oprzeć,jeśli w ogóle są w wodzie,bo to niestety coraz rzadsza sytuacja. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez CM Punk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Są dni, że Alga 0 lub 1 jest bezkonkurencyjna;) Tylko, że jakoś nie mogę się przekonać do produkcji firm innych niż Polsping;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mi tak samo sprawdza się tylko polsping. Blachy takie jak powinny być, nie błyszczą się mocno i praca jakby lepsza niż ich odpowiedniki z np. Mikado. I na dodatek stosunkowo tanie, około 4,30-4,5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Za 3 zł można już te blachy znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jakiś namiar? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja polubiłem Meppsa Syclopsa,ale są cholernie drogie,tanim zamiennikiem (wcale nie gorszym) jest Robinson Fighter,praca bardzo przyjemna,ładnie kolebie się na boki,a kszałt sprawia,że jest bardzo uniwersalny,bo i rapa potrafi grzmotnąć i szczupły nie pogardzi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dostałem je w prezencie z masą innych przynęt od gościa,który po wizycie w Tybecie przestał łowić hehehe nie wiedzialem ze Tybet tak zmienia Chociaz z drugiej strony Wrota Swiata itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jakiś namiar? :-)Niedawno jeden Pan w wędkarskim wybrał sobie ok 10 błystek Polspinga i rzucił "po 3,00 zł wezmę". I wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi