jaaro76 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Moje największe szczupaki złowiłem właśnie na wahadło,ale cały czas kupuje jakies inne przynęty i nie wiem po co,chyba żeby kolekcjonować [emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja polubiłem Meppsa Syclopsa,ale są cholernie drogie,tanim zamiennikiem (wcale nie gorszym) jest Robinson Fighter,praca bardzo przyjemna,ładnie kolebie się na boki,a kszałt sprawia,że jest bardzo uniwersalny,bo i rapa potrafi grzmotnąć i szczupły nie pogardzi .Przeszukałem sieć w poszukiwaniu tych Fighterów w rozmiarze 3 i kolorze srebrnym i lipa. Syclops w cenie 40 zł to przesada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mikado abra http://www.wedkarski.com/przynety-sztuczne/9761-blystka-wahadlowa-abra-mikado.htmlRobinson Figther http://www.wedkarskisprzet.pl/product_info.php?products_id=282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Przeszukałem sieć w poszukiwaniu tych Fighterów w rozmiarze 3 i kolorze srebrnym i lipa. Syclops w cenie 40 zł to przesada.Niestety,ani Mikado ( którym całkiem zapomniałem,ale to bardzo podobny wzór),ani Robinson nie mają rozmiaru 3,ja mam optycznie styranego Syclopsa w tym rozmiarze,powiem tak-słaba powłoka,Robinson dużo lepiej sobie z tym radzi,no i każdy zaczep to dusza na ramieniu,już kilka razy ładowałem się do wody .A tak to pracuje w wodzie: Edytowane 22 Stycznia 2016 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 http://profish24.pl/przynety-sztuczne/924-robinson-blystka-fighter.html Robinson Fighter występuje w rozmiarze 3. Kupiłem w sklepie powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jeśli ktoś lubi większe blaszki to polecam mikado dancer nr.5 srebro. Trafiłem ją przypadkiem ale od 2-3 lat nie znalazłem jak dla mnie lepszej , zarówno wolne prowadzenie połączone z opadem jak i szybkie się sprawdza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Jeśli ktoś lubi większe blaszki to polecam mikado dancer nr.5 srebro. Trafiłem ją przypadkiem ale od 2-3 lat nie znalazłem jak dla mnie lepszej , zarówno wolne prowadzenie połączone z opadem jak i szybkie się sprawdza. Kupione, dzięki. Czy ktoś może wie czym postarzyć srebrne blaszki takie jak powyżej? Aby się tak mocno nie świeciły. Stały się matowe. Sok z cytryny? Szczotka stalowa? Druciak? Podgrzać? Edytowane 24 Stycznia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Podobno woda utleniona dobrze robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Możecie zrobić foto z profilu tych dancerów, tak aby widoczne było wyprofilowanie blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ok.22 powininem zrobić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mam nadzieje że coś widać na zdj. Sprawdziłem dokładnie i używałem też wersji złotej tej ze zdjęcia z takim samym efektem. Ten kolor złoty jest bardziej jasny od tradycyjnej złotej wahadłówki.Jeśli srebro @godski jest dla ciebie zbyt świecące weź też złota to powinno załatwić sprawę a przynajmniej będziesz miał wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mam nadzieje że coś widać na zdj. Sprawdziłem dokładnie i używałem też wersji złotej tej ze zdjęcia z takim samym efektem. Ten kolor złoty jest bardziej jasny od tradycyjnej złotej wahadłówki.Jeśli srebro @godski jest dla ciebie zbyt świecące weź też złota to powinno załatwić sprawę a przynajmniej będziesz miał wybór. Sęk w tym, ze na srebro częściej biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Godski,to mnie zaskoczyłeś,bo byłem pewien,że nie klepią Fightera w tym rozmiarze,więc pewnie nabędę,czy brałeś tylko srebrne,czy też inne kolory? A co do matowienia,to kłania się znów protetyka i piaskarka-można bardzo ładnie zmatowić,a jak się pookleja,to wyjdą różne,fajne kombinacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Sęk w tym, ze na srebro częściej biorą Chyba kobiety...bo ryby różnie na różnych akwenach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Godski,to mnie zaskoczyłeś,bo byłem pewien,że nie klepią Fightera w tym rozmiarze,więc pewnie nabędę,czy brałeś tylko srebrne,czy też inne kolory? A co do matowienia,to kłania się znów protetyka i piaskarka-można bardzo ładnie zmatowić,a jak się pookleja,to wyjdą różne,fajne kombinacje .Tylko srebro. Kilka sztuk w różnych wielkościach. Jedną miedzianą. Część zmatowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Godski,a jeszcze jedno pytanie: Ty wziąłeś pewnie tą "3" o oznaczeniu 42-FI-S19-K07-H i wadze 19g? Edytowane 25 Stycznia 2016 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kupione, dzięki. Czy ktoś może wie czym postarzyć srebrne blaszki takie jak powyżej? Aby się tak mocno nie świeciły. Stały się matowe. Sok z cytryny? Szczotka stalowa? Druciak? " Kostka" na kamień do czajników elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Godski,a jeszcze jedno pytanie: Ty wziąłeś pewnie tą "3" o oznaczeniu 42-FI-S19-K07-H i wadze 19g?Wziąłem rozmiar 3,4 i 5. " Kostka" na kamień do czajników elektrycznych.Jak tego użyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wziąłem rozmiar 3,4 i 5.Ale ja tam nie widzę "4" i "5" .Na ich stronie "trójka",czyli największa waży 19 gram i wielkościowo odpowiada Syclopsowi "2",natomiast Mepps robi jeszcze większy rozmiar,czyli swoją "3" o masie 26 gram,to już kawałek blaszki i właśnie jedną taką mam i staram się nie urwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ale ja tam nie widzę "4" i "5" .Na ich stronie "trójka",czyli największa waży 19 gram i wielkościowo odpowiada Syclopsowi "2",natomiast Mepps robi jeszcze większy rozmiar,czyli swoją "3" o masie 26 gram,to już kawałek blaszki i właśnie jedną taką mam i staram się nie urwać .Pisałem o Dancerach. Robinsona wziąłem tylko rozmiar 3. Też srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Aha,spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Oto moje podróbki i wynalazki. Głównie pod morską troć ale boleń i szczupak też się tym interesuje. Wagowo ok. 21-24 gramy. Pod kij uncjowy, wszystko dalekiego zasięgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wziąłem rozmiar 3,4 i 5. Jak tego użyć ?Najlepiej do jakiegoś starego pojemnika wrzuć kostkę i blaszki,zalej gorącą wodą . Co kilka minut sprawdzaj jak przebiega reakcja i stan matowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Co do wahadlowek to u mnie w zeszlym roku swietna robote robily od naszego forumowego kolegi @Chulo Swietnie wykonane i przedewszystkim bardzo lowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi