Ireneusz Matuszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam,Na stronie FC wstawiona jest oferta przelotek Fuji z rozpisanymi wymiarami. Początkującym monterom z pewnością będą pomocne te informacje w doborze odpowiednich przelotek. Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Fajnie, tylko sprawa się rypła i strona nie wygląda już tak dobrze jak kiedyś (przynajmniej w Firefox'ie): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 wszystko jest ok nawet pod firefoxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wiem - przed zmianą było ok, teraz jak na printscreenie powyżej. Sprawdziłem w IE - to samo. W telefonie - OK. Czy tylko ja mam ten problem czy ktoś jeszcze?? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie wiem - przed zmianą było ok, teraz jak na printscreenie powyżej. Sprawdziłem w IE - to samo. W telefonie - OK. Czy tylko ja mam ten problem czy ktoś jeszcze?? Pozdrawiam Paweł U mnie:- Firefox - OK- IE - OK- Safari - OK- Opera - OK PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 U mnie działa. A ramka ze zdjeciem powieksza sie, jak sie kliknie. @Irekdobry pomysł, nie zawsze katalog jest pod reka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi