Bujo Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Panowie, Robimy w tym roku zlot glowatkowy? Pare lat juz uplynelo od ostatniego spotkania w szerszym gronie, z glowkami jak wiadomo ciezko ale zostaja przeciez lipienie,grillowane oscypki, napoje w tym procentowe, kawaly Joziego, sprzetowe porownalstwo, walka na kije cast vs spin vs mucha, Ladiego co juz nie chce mi pokazywac swoich wedek, bimber z gruszek w goralskiej knajpie, wesela, orly, przepiekny Dunajec, krecenie much, czasem czegos innego no i w sumie wiele innych ciekawostek. Nowych tez zapraszamy, niech zobacza, ze wbrew pozorom jest tu sporo normalnych ludkow nadajacych na tych samych falach Aby nie bylo niedomowien to wszystko ustalamy minimum 8 tygodni wczesniej, zamykamy liste po dwoch tygodniach, dokonujemy w tym momencie wplaty i przy zachowaniu minimalnej ilosci osob organizujemy zlot i jak wyzej.... Co mysla...? Bujo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Byłem na wyjeździe głowatkowym raz, jeszcze jako członek Bzdykfusa. Widziałem parę metrów od siebie takie duże, miedziane COŚ! Chętnie powtórzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Byłem na wyjeździe głowatkowym raz, jeszcze jako członek Bzdykfusa. Widziałem parę metrów od siebie takie duże, miedziane COŚ! Chętnie powtórzę Ja chętnie się spotkam nawet bez widzenia tego miedzianego .Spotkanie z @Bujo bezcenne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Z Johnem, to "prajsles" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jak nie jak tak... Jadę! Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jest opcja łatwiejsza - wpadnie cie na puchar Głowatki.Odpada organizacja, listy, pilnowanie terminów, zaliczek i na końcu świecenie oczami, ze 1/3 ludzi nie ma i nawet nie dali cynku ze nie wpadną, lub chcą jeszcze zwrotu zaliczki, bo przecież nie mieli jak przyjechać...Głowatkowcy ludki fajne, impreza full wypas, sporo ciekawych ludzi, licytacje- świetny klimat.Ja w kazdym razie zamierzam się w tym roku zjawić, dwóch zlotów raczej nie obskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Kuba pomysł dobry tylko jakieś wspólne zamieszkanie aby towarzystwo się nie szukało.Andrzej Stanek to ma już samych kolegów na zlocie głowatkowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Myślę ze bez problemu można to załatwić i dogadać z ludźmi z klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jest opcja łatwiejsza - wpadnie cie na puchar Głowatki.Odpada organizacja, listy, pilnowanie terminów, zaliczek i na końcu świecenie oczami, ze 1/3 ludzi nie ma i nawet nie dali cynku ze nie wpadną, lub chcą jeszcze zwrotu zaliczki, bo przecież nie mieli jak przyjechać...Głowatkowcy ludki fajne, impreza full wypas, sporo ciekawych ludzi, licytacje- świetny klimat.Ja w kazdym razie zamierzam się w tym roku zjawić, dwóch zlotów raczej nie obskoczę Cześć Dobry pomysł, krakowskie imprezy są SUPER. Gdyby doszło do takiej formy zlotu jako spotkanie w ramach Pucharu frekwencja ze strony Jerkbaita nie jest w stanie sparaliżować całego zamysłu "zlot głowatkowy". Obiekt nad Dunajcem jest duży i wygodny a atrakcji nie brakuje. Świnka z grilla lub przepalanka (80 volt) z buteleczki "Staska", co kto lubi. Będzie okazja spotkać "stare poczciwe pyski", bez urazy... Zaczynam zbierać miedziaki, jadę na bank. Józek uruchom produkcję tego rubinowego płynu!!! Dla przypomnienia miejsca i klimatu: http://www.andrzejstanek.pl/post/31http://www.andrzejstanek.pl/post/44http://www.andrzejstanek.pl/post/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Fajnie, może będzie szansa się wreszcie spotkać Jozi, będę miał prośbę o obejrzenie na imprezie czarnucha i pogrzebanie mu we flaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Fajnie, może będzie szansa się wreszcie spotkać Jozi, będę miał prośbę o obejrzenie na imprezie czarnucha i pogrzebanie mu we flaczkach Kuba nie ma najmniejszego problemu, przenicujemy mu flaczki .Oby tylko jakieś zawody nie wypadły mi w tym terminie .Trzeba będzie się odpowiednio "ustawić" w terminach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Brzmi atrakcyjnie takie spotkanko, zobaczymy jak się ułoży i kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tak dla przypomnienia, kto jeszcze jest gotów spotkać się nad Dunajcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 A jaks termin w przyblizeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Pewnie tak ok 20 października . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No.... Żona mnie namawia i już się rozgląda za jakimś osobnym lokum dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ciężko mi się określić na dzień dzisiejszy ale chętnie bym uczestniczył w tak miłym spotkaniu.Jeśli uda mi się dopiąć wszystkie tematy firmowe to się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Panowie - wszyscy mamy mniejsze lub większe problemy. Więcej optymizmu i dobrej woli by spotkać się w Sromowcach. Piękna okolica, koloryt miejsca, szum Dunajca - co tu namawiać, trzeba jechać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Czy ktoś się orientuje jak to jest teraz? W dalszym ciągu obowiązują te zakazy? A, może jest jeszcze inaczej Nie. Ten zakazujący lowienia od 01.01.2013 do 15.04.2013 na odcinku od zapory w Sromwcach W. do Marcelowego Potoku (wycinek regulaminu w zalaczeniu) Screenshot_2013-04-01-14-59-40.png............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Cześć Dzisiaj dowiadywałem się co do daty XX Pucharu Głowatki, impreza odbędzie się 18-19-20 Październik (nie wiem jak piątek). Hotel jest już zarezerwowany. Oficjalny komunikat powinien być w najbliższym czasie. Jak zawsze będziemy mile widziani jako społeczność Jerkbait. Tak, że kto żyw niech się szykuje na jubileuszową imprezę z wieloma atrakcjami (jedna z nich to planowany spływ Dunajcem). Jeśli chodzi o mnie planuję być kilka dni wcześniej, dobry czas na refleksje w ciszy i spokoju. No tak, mają być Angole - spokój przełóżmy na czas późniejszy... Zainteresowanym proponuję śledzić wątek. Dla przypomnienia kolega "prosiaczek" a w tle stadko zgłodniałych "tygrysków"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 I tak do stumilowego lasu zawitał kanibalizm :D Data w kalendarzu klepnięta, szukam lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Może się uda i pojadę Nawet switcha wezmę na tą okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Wrzesień IE, październik Głowatka - dobry plan Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Hehe, mocno napięty termin, będzie sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Czy jako "świeżak" też mógłbym zameldować się na odprawę? Bartek Edytowane 17 Lipca 2013 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi