Kuba Standera Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Myślę ze byłoby bardzo miło się spotkac w realuI jest to skierowane do jak największej liczby naszych kolegów - impreza jest super, wpadajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jeśli się uda ... niedługo wcześniej mam w planie wojaże zagraniczno-wędkarskie i nie wiem, jak kobita zareaguje . Zobaczymy (a jakiżby to był wspaniały pretekst do zrobienia kolejnego kija ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 I tak do stumilowego lasu zawitał kanibalizm :D Data w kalendarzu klepnięta, szukam lotów Co ty mi tu od prosiaków... Zobaczymy jak Twoja linia się prezentuje. A tak w ogóle to SUPER, że coraz więcej nas z Jerkbaita w Pieninach się pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Chęci wielkie są, kilku chłopaków z Klubu znam, w kalendarzu zapisane. Jeżeli nic się nie zawali, to będę. See You all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Czy ktoś się orientuje jak to jest teraz? W dalszym ciągu obowiązują te zakazy? A, może jest jeszcze inaczej Nie. Ten zakazujący lowienia od 01.01.2013 do 15.04.2013 na odcinku od zapory w Sromwcach W. do Marcelowego Potoku (wycinek regulaminu w zalaczeniu) Screenshot_2013-04-01-14-59-40.png ............ Rozpaczliwie ponawiam pytanie.A konkretnie, czy dopuszczono metodę spinningową, w czasie trwania imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 HejZapomniałem napisać, ale rozmawiałem z kolegą z ZO (ha, ma się znajomości ) i z tego co wiem od zapory do Marcelowego potoku od 1 września mozna łowić na spinning, a warunkiem sa przynęty większe niż ileśtam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 HejZapomniałem napisać, ale rozmawiałem z kolegą z ZO (ha, ma się znajomości ) i z tego co wiem od zapory do Marcelowego potoku od 1 września mozna łowić na spinning, a warunkiem sa przynęty większe niż ileśtam.Kuba -10cm tak było i pewnie się nie zmieniło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja date zaklepałem... na te chwilę trwają rozmowy mające na celu przekonanie kolegów z moich okolic do tego jak bardzo chcą jechac ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja date zaklepałem... na te chwilę trwają rozmowy mające na celu przekonanie kolegów z moich okolic do tego jak bardzo chcą jechac ze mna Mifas jesteś Wielki :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tylko żebym miał z kim przyjechać bo sam to na pewno nie pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 To powiedz Igorowi, że ma być Paweł Nadrowski. Fajna okazja by pogadać o blachach i nie tylko.A tak przyziemnie, cena paliwa nie rozpieszcza. Mam nadzieję, że się zobaczymy - jest Was tam kilku bywalców...Ściepa i w drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 biorac pod uwage cene paliwa vs spalanie mojego ASTERixa to nie jest zle... na ogol 1,5 zbiornika (52l) wystarcza na cala impreze nie mniej jednak jak już wspomnialem - sam nie przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 no to ja na 90% jadę. udało mi się przekonać kolege z obczyzny, że bardzo chce jechać we dwoch to już mozna frunąć. a dla niezdecydowanych dla przypomnienia: ostatni spot na którym ekipa j.pl byla : http://www.hucho-hucho.org/xviii_miedzynarodowy_puchar_glowatki_dunajec_1_184.html oraz ostatni puchar w super miejscu, z którego Andrzej wrzucal kilka migawek: http://www.hucho-hucho.org/xx_lecie_klubu_oraz_xix_miedzynarodowy_puchar_glowatki_1_181.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na "Głowatkę" już dwa lata się wybieram. W tym roku w końcu dotrę :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jakbys mial problemy z transportem to pisz tutaj - coś poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 @mifek - dzięki, nad transportem jeszcze nie dumałem, ale prawdopodobnie będę ruszał kilka dni wcześniej, by nacieszyć się okolicznościami przyrody i połowić do syta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 auto ze szczecina wyjezdza w czwartek popoludniu wiec kolo bielan jestesmy wieczorowa pora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Okej - dzięki za info! Dam znać, jak sam już będę wiedział, co, jak i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mam tu z okolic swichowego napaleńca (jak wszystko da sie zgrac )to wraz z małzonka,powaznie z nim porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czas szybko leci a wątek spadł na drugą stronę... Kto jeszcze chętny na wyprawę w Pieniny. Przygotowania czas zacząć - wobki w produkcji, wahadła na kowadle, muchy na tapecie. Jak by ktoś planował wypad zaraz na początku tygodnia pucharowego dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zestaw woblerów mam z zeszłych spotkań. Blachy wezmę moze ze dwie NP.Jak uda się jeszcze nogi "nie skręcić", już będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 u mnie zbrojenia też już końca dobiegają... PIerwsza partią złomu już u mnie pod strzechą druga prawie tez... jeszcze kilka wobkow sie robi i ze dwa / trzy japonczyki doleca i bedzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Plan jest głównie z muchą, jakies tuby pewnie, by na oesie łowić.Do tego myślę kilka woblerów bassowych i starszego brata tyrana zaprząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Myslalem przez chwile nad spinem ale w tym momencie nie ma to dla mnie sensu, woblerow zero, na wedke mam tylko blank itd. Zabieram speja z glowicami plus jakas nimfowka na lipienie w srodku dnia. Ja planuje byc nad woda od srody. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi