Andrzej Stanek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Myslalem przez chwile nad spinem ale w tym momencie nie ma to dla mnie sensu, woblerow zero, na wedke mam tylko blank itd. Zabieram speja z glowicami plus jakas nimfowka na lipienie w srodku dnia. Ja planuje byc nad woda od srody. Bujo Cześć To mamy duże szanse połowić razem o ile moje towarzystwo nie będzie Cię uwierać... Jako, że lipantyl z zasady odstawiam w tym okresie wypada oczyszczać arterie innymi sposobami, drożność musi być zachowana. Wcześniej dojedzie kilka osób z Głowatki jak i sympatyków Klubu, może ktoś nas zaskoczy z Jerkbaita, kto wie...?. Nie powinno być nudno. Oby tylko pogoda dopisała a jeszcze bardziej frekwencja i przychylność ogoniastych przyjaciół. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Cześć To mamy duże szanse połowić razem o ile moje towarzystwo nie będzie Cię uwierać... Jako, że lipantyl z zasady odstawiam w tym okresie wypada oczyszczać arterie innymi sposobami, drożność musi być zachowana. Wcześniej dojedzie kilka osób z Głowatki jak i sympatyków Klubu, może ktoś nas zaskoczy z Jerkbaita, kto wie...?. Nie powinno być nudno. Oby tylko pogoda dopisała a jeszcze bardziej frekwencja i przychylność ogoniastych przyjaciół. Pozdrawiam Andrzej Hej, Bedzie ok Obejrze sobie twoje nowe nabytki :) Nie wiem jeszcze jak Kuba ale moze sie uda zgrac wszystko razem. Ja dolatuje do Katowic, zabieram samochod i w droge na zlot. Pozdrowionka, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mnie musi ktos zebrac z KRK bo bezbrykowość w pl widzęChciałbym ok czwartku zacząć, dla mnie mucha, gdyby okazało się ze nic nie gra, woda, wicher itd to awaryjnie spin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już bym się zwijał, gdyby nie Mifek. Sekta muszkarzy, to niekoniecznie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już bym się zwijał, gdyby nie Mifek. Sekta muszkarzy, to niekoniecznie moje klimaty Ale szpejem rzucales dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Złapałem "rytm". Jedna jaskółka jednak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie martw sie, ja jeden dzien tez pewnie spedze ze spinem/castem w reku, tak dla towarzystwa Powybieram po woblerze z kazdego pudelka i po sprawie :) Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Waldek nie pękaj, biorę casta i sporo przynęt (woby, wahadła)... Z muchą to jest tak, powinno łowić się ciężko, jak by nie było to Puchar Głowatki a większość i tak ugania się za lipieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Już bym się zwijał, gdyby nie Mifek. Sekta muszkarzy, to niekoniecznie moje klimaty ale co znowu mifek bo chyba nie kumam ja mam ambitny plan... jedzie ze mna napaleniec wiec jest szansa ze troche jednak polowimy... tym bardziej ze pewien aborygen obiecał zabrać na swe tajne miejscoweczki.. niekoniecznie nad dunajcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ale co znowu mifek bo chyba nie kumam ja mam ambitny plan... jedzie ze mna napaleniec wiec jest szansa ze troche jednak polowimy... tym bardziej ze pewien aborygen obiecał zabrać na swe tajne miejscoweczki.. niekoniecznie nad dunajcem Połowimy - chyba na żywca... Ty lepiej spraw by zacny kolega "aborygen" zechciał z nami poćwiczyć na odcinku sromowieckim. To była by gratka jakby zapiął główkę... No i bezcenne, możliwość spacyfikowania osobistego pudła Mistrzunia choćby optycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ale po co ma ćwiczyć z Wami skoro to MNIE ma zabrac gdzieś indziej ale na otarcie łez mogę Ci zrobić fotkę jego pudełka... Akurat ten typ nie jest jakoś szczególnie skryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Podepnę Wam pluskwę w formie "ropuchy" tak by z daleka było widać Asterixa. Co za czasy, "redaktory se po bankówkach jeździć bedą" a forumowy szeregowy w pustym dołku ma łowić. No niech tam, damy radę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Andrzej bedziesz na miejscu wczesniej kilka dni to spacyfikujesz kolegą miejscówki na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Adnrzej z tą ropuchą to dobrze, że przypominałeś... pogadam z Bujo. Wyczarujemy coś EXTRA specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Andrzej bedziesz na miejscu wczesniej kilka dni to spacyfikujesz kolegą miejscówki na bank i dlatego ó aborygen ma mnie zabrać tam gdzie pucharowicze nie docieraja z drugiej strony... w sumie jakbym zabrał Andrzeja to przynajmniej miałbym fajne fotki, a nie jak zawsze ... pozniej zona sie pyta o fotki a ja jej pokazuje kolegow... pyta czemu nie ma mnie na nich i czy na pewno tam bylem to sie musze grubo tłumaczyć ze przecież ktoś musiał stać za aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 i dlatego ó aborygen ma mnie zabrać tam gdzie pucharowicze nie docieraja z drugiej strony... w sumie jakbym zabrał Andrzeja to przynajmniej miałbym fajne fotki, a nie jak zawsze ... pozniej zona sie pyta o fotki a ja jej pokazuje kolegow... pyta czemu nie ma mnie na nich i czy na pewno tam bylem to sie musze grubo tłumaczyć ze przecież ktoś musiał stać za aparatem To chyba odwieczne problemy naszych kobiet Gdzie masz dowody brak ryb -pewne, brak fotek - gdzie byłeś draniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ale po co ma ćwiczyć z Wami skoro to MNIE ma zabrac gdzieś indziej ale na otarcie łez mogę Ci zrobić fotkę jego pudełka... Akurat ten typ nie jest jakoś szczególnie skryty I tu zdecydowanie powinien być KLIK: NIE LUBIĘ !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ale po co ma ćwiczyć z Wami skoro to MNIE ma zabrac gdzieś indziej ale na otarcie łez mogę Ci zrobić fotkę jego pudełka... Akurat ten typ nie jest jakoś szczególnie skryty Tylko pamiętaj by pudełko było zamknięte i nieprzezierne Niech plebs (czytaj Ja) wie w czym się nosi Mistrzunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 bez jaj. jak już wspomniałem ów aborygen mimo niesamowitych efektów... jest człowiekiem wyjątkowo skromnym ale i zarazem otwartym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Zarąbiste ale świnia horror.Szybciej mi do pawia niż do jedzenia po takim widoku.Ohyda i totalny brak szacunku do życia i śmierci. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 bez jaj. jak już wspomniałem ów aborygen mimo niesamowitych efektów... jest człowiekiem wyjątkowo skromnym ale i zarazem otwartym Czym się wkradłeś w łaski Pana Zbyszka? (chyba dobrze imie pamiętam?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 zbyszka? nie kojarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zarąbiste ale świnia horror.Szybciej mi do pawia niż do jedzenia po takim widoku.Ohyda i totalny brak szacunku do życia i śmierci.58jn.jpgTomku, przecież to nie tylko na Podhalu tak. Nigdy się z tym nie spotkaleś.?A takie modne do niedawna te drewniane szałasy. A nabudowano ich wiele i w każdym takie łby serwują. Jabłko w pysku też musowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja tam lubię schabowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi