Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Myslalem przez chwile nad spinem ale w tym momencie nie ma to dla mnie sensu, woblerow zero, na wedke mam tylko blank itd. Zabieram speja z glowicami plus jakas nimfowka na lipienie w srodku dnia. 

Ja planuje byc nad woda od srody.

Bujo

Cześć

To mamy duże szanse połowić razem o ile moje towarzystwo nie będzie Cię uwierać... ;)  :D

Jako, że lipantyl z zasady odstawiam w tym okresie wypada oczyszczać arterie innymi sposobami, drożność musi być zachowana. Wcześniej dojedzie kilka osób z Głowatki jak i sympatyków Klubu, może ktoś nas zaskoczy z Jerkbaita, kto wie...?. :D  Nie powinno być nudno. Oby tylko pogoda dopisała a jeszcze bardziej frekwencja i przychylność ogoniastych przyjaciół.

Pozdrawiam

Andrzej

Cześć

To mamy duże szanse połowić razem o ile moje towarzystwo nie będzie Cię uwierać... ;)  :D

Jako, że lipantyl z zasady odstawiam w tym okresie wypada oczyszczać arterie innymi sposobami, drożność musi być zachowana. Wcześniej dojedzie kilka osób z Głowatki jak i sympatyków Klubu, może ktoś nas zaskoczy z Jerkbaita, kto wie...?. :D  Nie powinno być nudno. Oby tylko pogoda dopisała a jeszcze bardziej frekwencja i przychylność ogoniastych przyjaciół.

Pozdrawiam

Andrzej

Hej,

Bedzie ok :) Obejrze sobie twoje nowe nabytki :) :) :) Nie wiem jeszcze jak Kuba ale moze sie uda zgrac wszystko razem. Ja dolatuje do Katowic, zabieram samochod i w droge na zlot. 

Pozdrowionka,

Bujo

Już bym się zwijał, gdyby nie Mifek. Sekta muszkarzy, to niekoniecznie moje klimaty :ph34r:

ale co znowu mifek bo chyba nie kumam :P

ja mam ambitny plan... jedzie ze mna napaleniec wiec jest szansa ze troche jednak polowimy... tym bardziej ze pewien aborygen obiecał zabrać na swe tajne miejscoweczki.. niekoniecznie nad dunajcem :P

ale co znowu mifek bo chyba nie kumam :P

ja mam ambitny plan... jedzie ze mna napaleniec wiec jest szansa ze troche jednak polowimy... tym bardziej ze pewien aborygen obiecał zabrać na swe tajne miejscoweczki.. niekoniecznie nad dunajcem :P

Połowimy - chyba na żywca... ;)  :P

Ty lepiej spraw by zacny kolega "aborygen" zechciał z nami poćwiczyć na odcinku sromowieckim. To była by gratka jakby zapiął główkę... ;)

No i bezcenne, możliwość spacyfikowania osobistego pudła Mistrzunia choćby optycznie. :D

Andrzej bedziesz na miejscu wczesniej kilka dni  ;) to spacyfikujesz kolegą miejscówki na bank :P

i dlatego ó aborygen ma mnie zabrać tam gdzie pucharowicze nie docieraja :P

z drugiej strony... w sumie jakbym zabrał Andrzeja to przynajmniej miałbym fajne fotki, a nie jak zawsze ... pozniej zona sie pyta o fotki a ja jej pokazuje kolegow... pyta czemu nie ma mnie na nich i czy na pewno tam bylem to sie musze grubo tłumaczyć ze przecież ktoś musiał stać za aparatem :P

i dlatego ó aborygen ma mnie zabrać tam gdzie pucharowicze nie docieraja :P

z drugiej strony... w sumie jakbym zabrał Andrzeja to przynajmniej miałbym fajne fotki, a nie jak zawsze ... pozniej zona sie pyta o fotki a ja jej pokazuje kolegow... pyta czemu nie ma mnie na nich i czy na pewno tam bylem to sie musze grubo tłumaczyć ze przecież ktoś musiał stać za aparatem :P

To chyba odwieczne problemy naszych kobiet ;) 

Gdzie masz dowody :lol:  :lol:  :lol: brak ryb -pewne, brak fotek - gdzie byłeś draniu :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

ale po co ma ćwiczyć z Wami skoro to MNIE ma zabrac gdzieś indziej ;) :P

ale na otarcie łez mogę Ci zrobić fotkę jego pudełka... Akurat ten typ nie jest jakoś szczególnie skryty :)

Tylko pamiętaj by pudełko było zamknięte i nieprzezierne :P

Niech plebs (czytaj Ja) wie w czym się nosi Mistrzunio :)

Zarąbiste ale świnia horror.Szybciej mi do pawia niż do jedzenia po takim widoku.Ohyda i totalny brak szacunku do życia i śmierci.

attachicon.gif58jn.jpg

Tomku, przecież to nie tylko na Podhalu tak. Nigdy się z tym nie spotkaleś.?

A takie modne do niedawna te drewniane szałasy. A nabudowano ich wiele i w każdym takie łby serwują. Jabłko w pysku też musowo ;)