Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam nic naprzeciwko schabowym.Tylko to zdobienie.Jabłko w pysku w oczach śliwki czy coś,w zadzie też pewnie jakaś niespodzianka.Bezczeszczenie zwłok.

Jako, że to pod moim adresem więc Ci Tomek odpowiem - mnie to nie przeszkadza, było smakowite, wywołało wiele emocji w chwili wniesienia na stoły. Spoglądając kuso na boki reszta towarzystwa zachowywała się podobnie. Wstawiając fotki z tegorocznej imprezy (mam nadzieję, że się uda) postaram się pamiętać o Twoich uwagach pomijając w relacji "świński ryj z jabłkiem w pysku". Serdecznie Pozdrawiam. Andrzej.

Nie pod Twoim adresem.Przecież nie ty przyrządzałeś ten horror.Mną się nie przejmuj przy fotkach z relacji,jestem jednym z wielu i to nie ma znaczenia.Wyraziłem swoją opinię że mi się to nie podoba i uważam to za przegięcie.Tak po za tym to już bardziej baran by pasował do klimatu byle nie w futrze.Smaczniejszy i zdrowszy.A tu? zwierz plugawy z jabłkiem w osmolonym ryju.

Edytowane przez Tomy

Domator wyjdź z domu bo Ci chyba duszno.Czytaj ze zrozumieniem.Nie mam nic do zjadaczy mięsa bo sam jem oprócz świni ale ozdoby mnie takie wkurzają.Zabitemu zwierzakowi też należy się  szacunek.Szacunek do życia i śmierci ale Ty tego pewnie nie pojmiesz.Zobaczę jak Maek się wybierze to wpadniemy.

• Like 2

To szykuje CD 2116 MH , jest do 25lb powinien wystarczyć ;)

Na razie mam 90% szans na przyjazd ale wolę się przygotować :D.

Andrzej a ty nie byłeś w Miedzyzdrojach na zlocie J.pl i Bałta ?

Byłem w Międzyzdrojach, coś mi po głowie chodzi, że byliśmy sobie przedstawieni... ;)  :D

Może miałem pomroczność z tego jodu - fajna impreza i klimaty połowu (udawania) troci... :P

Jak to mówią na Śląsku - "łeb nie hasiok"... :D

PS

Co do kija, możesz mieć takie przyłowy. Ryba złowiona za plecami Waldka podczas jednej z imprez dunajeckich...

Michcio - nie ma chyba, jest - "będę na 100%", mus to mus... :D

Teraz doczytałem, że Kolega @Joah12345 też się wybiera - świetnie. :)

1afh.jpg

• Like 1

Mnie musi ktos zebrac z KRK bo bezbrykowość w pl widzę

Chciałbym ok czwartku zacząć...

Na teraz wydaje się (99,99%) że też do Was dołączę. Myślę że będę jechał z Wrocławia właśnie gdzieś koło czwartku i nie ma problemu żeby przejachać przez lotnisko.

Muszę tylko zdążyć dozbroić pudełka bo pustki tam widzę, ani woblerów ani much odpowiednich....ale czasu jest jeszce trochę.

A swoją drogą, tak bardziej przyziemnie i technicznie, zlot jest częścią Pucharu czy toczy się w tym samym miejscu ale równolegle. Bo nie wiem jak się organizować na miejscu, czy wystarczy hotel i wsio, czy pełne startowe do KKG. Wolałbym wcześniej wszystko sobie zaklepać bo na ostatnią chwilę mogę "nie zdążyć" jak zwykle. 

Tomek

Cześć

Informacja oficjalna ze strony Klubu Głowatka co do wpłat na imprezę pojawi się niebawem. W najbliższą sobotę-niedzielę zamykają sezon pstrągowy by potem skupić się na Pucharze. Reasumując całość formalności załatwiamy z Klubem Głowatka. Sądzę, że zaraz w pierwszych dniach września powinni zamieścić stosowny komunikat na swojej stronie, numer konta z deklaracją uczestnictwa powinien zawierać któryś z magazynów wędkarskich... Bądźmy jednak cierpliwi, wszystko co istotne znajdzie się w tym wątku.

:)