popper Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 zbyszka? nie kojarze Znaczy wiem kto a nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 masz na mysli tego niskiego i sympatycznego goscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Oczywiście, że Tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ale mam gula.Też z chęcią bym tam zawitał. No nic to Jaguś może kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ja tam lubię schabowe...Nie mam nic naprzeciwko schabowym.Tylko to zdobienie.Jabłko w pysku w oczach śliwki czy coś,w zadzie też pewnie jakaś niespodzianka.Bezczeszczenie zwłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nie mam nic naprzeciwko schabowym.Tylko to zdobienie.Jabłko w pysku w oczach śliwki czy coś,w zadzie też pewnie jakaś niespodzianka.Bezczeszczenie zwłok. Jako, że to pod moim adresem więc Ci Tomek odpowiem - mnie to nie przeszkadza, było smakowite, wywołało wiele emocji w chwili wniesienia na stoły. Spoglądając kuso na boki reszta towarzystwa zachowywała się podobnie. Wstawiając fotki z tegorocznej imprezy (mam nadzieję, że się uda) postaram się pamiętać o Twoich uwagach pomijając w relacji "świński ryj z jabłkiem w pysku". Serdecznie Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie pod Twoim adresem.Przecież nie ty przyrządzałeś ten horror.Mną się nie przejmuj przy fotkach z relacji,jestem jednym z wielu i to nie ma znaczenia.Wyraziłem swoją opinię że mi się to nie podoba i uważam to za przegięcie.Tak po za tym to już bardziej baran by pasował do klimatu byle nie w futrze.Smaczniejszy i zdrowszy.A tu? zwierz plugawy z jabłkiem w osmolonym ryju. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) bardzo lubię te komentarze wegetarian Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez Domator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 wegeatarian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Panowie ja dołączam do wszej ekipy głowatkowej, Pozdrawiam hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 obie formy:wegetarian i wegetarianów są poprawne.http://www.polonistyka.fil.ug.edu.pl/?id_cat=308&id_art=1394〈=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Domator wyjdź z domu bo Ci chyba duszno.Czytaj ze zrozumieniem.Nie mam nic do zjadaczy mięsa bo sam jem oprócz świni ale ozdoby mnie takie wkurzają.Zabitemu zwierzakowi też należy się szacunek.Szacunek do życia i śmierci ale Ty tego pewnie nie pojmiesz.Zobaczę jak Maek się wybierze to wpadniemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Takie głupie pytanie zadam znawcom tematu, jakiej mocy spin szykować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Piotrek, jak jesteś pewny swego, to 30lb targaj bez dwóch zdań. Ja liczę na świetną atmosferą, to i 20 lb wystarczy Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jaki by nie był SUPER że się pojawisz, miło będzie poznać w realu. Mój nowy kijek ma 9' 25 lb 20-60 gram jak dla mnie idealny na tą wodę... Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 To szykuje CD 2118MH , jest do 25lb powinien wystarczyć Na razie mam 90% szans na przyjazd ale wolę się przygotować .Andrzej a ty nie byłeś w Miedzyzdrojach na zlocie J.pl i Bałta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jakby chciał to zdąży. Sezon na morskie trocie zaczyna się 15 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Chyba wezmę Beast Mastera do 100g i do tego Twinek 4000 Niemniej planuję wpaść do Was i napić się dobrego bursztynu. Świniaka też możemy upichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 To szykuje CD 2116 MH , jest do 25lb powinien wystarczyć Na razie mam 90% szans na przyjazd ale wolę się przygotować .Andrzej a ty nie byłeś w Miedzyzdrojach na zlocie J.pl i Bałta ? Byłem w Międzyzdrojach, coś mi po głowie chodzi, że byliśmy sobie przedstawieni... Może miałem pomroczność z tego jodu - fajna impreza i klimaty połowu (udawania) troci... Jak to mówią na Śląsku - "łeb nie hasiok"... PSCo do kija, możesz mieć takie przyłowy. Ryba złowiona za plecami Waldka podczas jednej z imprez dunajeckich... Michcio - nie ma chyba, jest - "będę na 100%", mus to mus... Teraz doczytałem, że Kolega @Joah12345 też się wybiera - świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Też mam zaćmienia z tej imprezy ale świtało mi że się tam spotkaliśmy Teraz mam nadzieję że w firmie się wszystko ułoży i dane mi będzie się z Wami spotkać, już nawet kumpla który był ze mną wtedy w Miedzyzdrojach namówiłem na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Mnie musi ktos zebrac z KRK bo bezbrykowość w pl widzęChciałbym ok czwartku zacząć... Na teraz wydaje się (99,99%) że też do Was dołączę. Myślę że będę jechał z Wrocławia właśnie gdzieś koło czwartku i nie ma problemu żeby przejachać przez lotnisko.Muszę tylko zdążyć dozbroić pudełka bo pustki tam widzę, ani woblerów ani much odpowiednich....ale czasu jest jeszce trochę. A swoją drogą, tak bardziej przyziemnie i technicznie, zlot jest częścią Pucharu czy toczy się w tym samym miejscu ale równolegle. Bo nie wiem jak się organizować na miejscu, czy wystarczy hotel i wsio, czy pełne startowe do KKG. Wolałbym wcześniej wszystko sobie zaklepać bo na ostatnią chwilę mogę "nie zdążyć" jak zwykle. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jakoś nie umiem się doczytać .Gdzie i w jaki sposób należy wnosić opłaty. U kogo to załatwiamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 O ile rozumię, to zlot jest w ramach pucharuW sensie - zapisujesz się na puchar Głowatki i masz wszystko zapewnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Cześć Informacja oficjalna ze strony Klubu Głowatka co do wpłat na imprezę pojawi się niebawem. W najbliższą sobotę-niedzielę zamykają sezon pstrągowy by potem skupić się na Pucharze. Reasumując całość formalności załatwiamy z Klubem Głowatka. Sądzę, że zaraz w pierwszych dniach września powinni zamieścić stosowny komunikat na swojej stronie, numer konta z deklaracją uczestnictwa powinien zawierać któryś z magazynów wędkarskich... Bądźmy jednak cierpliwi, wszystko co istotne znajdzie się w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Andrzej - jest już zaklepany pewny termin?Musze zabukować samolot, i złym kung fu byłoby ślizgnięcie się imprezy o tydzień :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi