Andrzej Stanek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Cześć Tak, termin w linku punkt "4" - http://www.hucho-hucho.org/. Pisałem wcześniej o tym (chyba ). Rozmawiałem przed godziną z "Ł" stoi w Dunajcu po "klejnoty", tak do końca tygodnia potem ruszają z Pucharem. Cały hotel do naszej dyspozycji, kto się nie zmieści ląduje na stryszku Maryny za "Bóg zapłać" lub u Maryśki w szopie... Szykować dutki, jelita smarować kaczym kuprem słowem gorączka mnie ogarnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 WAZNE!!!! Spotykamy sie w ramach Pucharu Głowatki - KAŻDY SAM pilnuje terminów rezerwacji, wpłat itp itd. Jerbkait.pl nie posredniczy w zaden sposob (poza wymiana informacji) w organizacji czy rezerwacjach. Oczywiście w ramach tego wątku będziemy na bieząco informować o istotnych szczegółach dotyczących spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Mifek co Ty tak oschle do tematu podchodzisz. Jest to impreza koleżeńska i tak ją postrzegajmy. Na Pucharze jest sporo ludzi, większości nie znam jednak wszyscy wzajemnie się wspierają stąd tak wielka chęć by tam jechać. Wiadomo, że przelew trzeba zrobić samemu, pokój według rozdzielnika w reszcie można pomóc Kolegom co pierwszy raz planują w te strony zawitać. Jeśli jedzie ktoś przed Pucharem dzwonić do "Hotel Nad Przełomem" tel. 18 534 08 87, 18 262 80 74, miejsce rezerwować o szczegóły pytać. Miła sympatyczna obsługa chętnie pomogą. Przypomnijcie, że zostajecie na Puchar... Ja będę od środy więc jak ktoś wcześniej dajcie info na priv. Te parę dni wcześniej daje dużo by połowić do syta czując smak Pilznera i przewspaniałej kwaśnicy na świńskim ryju... Ważne linki: www.nadprzelomem.pl biuro@nadprzelomem.pl PSI zmień ten niebieski kolor komunikatów, kibel przypomina... (bez urazy) Pozdro... Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Panowie a będzie ktoś polował na lipienie na OS? bo nie wiem czy brać muchówkę, jestem początkujący z nimfa ale na sucharka już coś połapałem:) będę miał z kim pomachać sznurkiem i podpatrzyć co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Panowie a będzie ktoś polował na lipienie na OS? bo nie wiem czy brać muchówkę, jestem początkujący z nimfa ale na sucharka już coś połapałem:) będę miał z kim pomachać sznurkiem i podpatrzyć co i jak? Tak, bedzie. Ostatnio robilismy cos takiego, ze przed switem na 2-3 godziny glowatka, pozniej sniadanie, nastepnie ganianie za lipieniami i znowu pod koniec dnia za glowacica. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Fajny plan, jak coś to się podepnę jak będzie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Fajny plan, jak coś to się podepnę jak będzie miejsce. Jasne Tylko uwazaj, ja podobno gryze, pluje, przeklinam, w dodatku wiekszosc nie rozumie mojego specyficznego poczucia humoru. Ja to wszystko zdzierzysz to mozemy razem lowic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Połowimy zobaczymy:) co do poczucia humoru to tez mam specyficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jędruś oficjalność oficjalnościa, mi chodzi o jasność sytuacji, że to nie JERKBAIT.PL jest organizatorem, wieć i nie z nami trzeba załatwiać formalności, rezerwcje itp itd... Ci co jadą ze mną dobrze o tym wiedzą... aczkolowiek jak już powiedziałem, jeśli tylko pojawią się informacje dodatkowe na pewno się pojawią w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tak, bedzie. Ostatnio robilismy cos takiego, ze przed switem na 2-3 godziny glowatka, pozniej sniadanie, nastepnie ganianie za lipieniami i znowu pod koniec dnia za glowacica. Bujo Taaaaa, jak dasz radę zwlec się z wyrka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Taaaaa, jak dasz radę zwlec się z wyrka... Raz mi sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie jestem śpiochem Pany, a tym bardziej będzie mnie motywować wspólne łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wczoraj dostałem pierwszy zestaw przynęt specjalnie na Puchar, wahadła Pawła Nadrowskiego - FAJNE AGRESORY. Spore i tylko 19 gram!!! Uzbrojone w Gamaki czekają cierpliwie na wyjazd. Jeszcze wobki z Bielska i trochę "muszek". Można powiedzieć za chwile będę gotów. Mam tylko dylemat, czy brać kijek pod lipaski. Kusi cholerstwo i zamiast ganiać za konkretem człowiek punktuje... Rok temu z braku laku waliłem switchem 11' #7 lipienie na mokrą. Dało radę tym bardziej, że sięgałem ryb na 25-27 metrze przy wodzie przed kolana (spad tuż przed Przełomem). Uniwersalny kijek... Mam szklaka dziewiczego 8' #4 w MAX wydaniu, chyba jego też upcham do wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No ja też się powoli coś zbroje, muchówkę wezmę tylko na lipienie a na głowę spin, mam cięższy kij pod szczupaka na muchę ale całej reszty brak, do maja będzie po kompletowane pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 eeeeeee Joah... jechać tyle kilometrów po to by pobawić się z rybami, które masz pod domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kurde tak pod domem to ich nie mam jedynie na DPN ale tam tez mam kawałek.Rano głowa potem lipasy i wieczór znów głowa:) muchówkę mam w 4 składzie wiec nie problem żeby od czasu do czasu ja złożyć i pomachać sznurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 lipasy masz blizej - ok 40 km od domu rzuc okiem z informator PZW oraz odcinki no kill a bedziesz wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Juz chyba wiem o co kaman:) kurde muszę zrobić sobie 2 sztuki woblerów głowatkowych:) jaka charakterystyka pracy musi być? agresor czy pstrągowy x czy kolebiący się na boki? zdradzi ktoś jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 regul brak. skoro robisz dwa to zrob dwa rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Juz chyba wiem o co kaman:) kurde muszę zrobić sobie 2 sztuki woblerów głowatkowych:) jaka charakterystyka pracy musi być? agresor czy pstrągowy x czy kolebiący się na boki? zdradzi ktoś jakieś info? Większość tych co łowią spławiają wobka z prądem jak skórkę chleba od czasu do czasu ustawiając go w nurcie przez podciągnięcie. Nie ma co czarować, trzeba być w odpowiednim miejscu i czasie, reszta to toto lotek... Nawet jeśli są jakieś reguły to i tak nikt otwartym tekstem tego nie napisze. Zerknij sobie na wobki "Widły", zamiatają dupką ciągnąc je w poprzek nurtu. Idzie to jak skaleczona rybka która szybko chce przepłynąć przez szypoty Dunajca. Kombinuj a nóż się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 WItam, Jesli ktos za stosunkowo nieiwelkie pieniadze potrzebuje kija na glowatke to w dziale sprzedam jest Daiwa Whisker za niecale 400 zl. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Michał już go nie ma Plan jest żeby wybrać się i spotkać z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Karol szybszy byłeś, tak w pracy przez komórkę patrzyłem na to ogłoszenie, po powrocie chciałem z kompa na spokojnie obejrzeć i nabyć, a tu klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Piotr sprawa otwarta jak nie bedzie mi leżał to moge oddać go Tobie za drobne A i może na zlocie bedzie okazja pomacać daiwke Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pewnie trafi w moje ręce choć na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi