Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

pokoj zarezerwowany. ze swojej strony moge dodać,że będzie nas ciut wiecej (mam nadzieje,że aero sie nie obrazi, że go wydałem)

1 - milupa

2 - Andrzej Stanek

3 - popper

4/5 - Karol Krause

6 - bartsiedlce 

7 - Kuba Standera

8 - Bujo

9 - mifek - pokój 111

10 -  bramo - pokój 111

11. - Joah - pokój 111

12/13. Aero + ładniejsza połowa

14/15. Nikson + ładniejsza połowa

Jak widać, nie jest źle... :P

Zabierzcie coś na odtrutkę po palince, pyszne to jest ale uziemienie z łowieniem na dwa dni bankowo... :wub:  :D

No to i tak Andrzej zostaje jedeń dzień na łowienie :lol:  :lol:  :lol:  :P

Edytowane przez Karol Krause

Bierz, bierz - połowimy dwa dni przed Pucharem. Z Jerka jedzie jeszcze jeden Kolega, na pewno ma rezerwacje pokoju. Tak jak Michał napisał - rano głowatka, za dnia lipienie, wieczorem głowatkowe potwory. Zostaje jeszcze pół nocy, tu już zajęcia w grupach tematycznych: castingowcy, spinokorbiarze, suchomuszkarze, pędrakowcyołowiani, kurczakołowcy. Słowem Zlot Jerkbaita... :D

U mnie też sytuacja się komplikuje.

Miałem planowany zabieg operacyjny na 28.10 a dzisiaj pani dzwoni z szpitala i pojawiło się okienko.

Tak więc jutro rano do szpitala a w piątek operacja. :(

Zostaje miesiąc czasu na jako takie dojscie do siebie ;)

Mysle że dam rade :rolleyes:

Pozdrawiam i do miłego spotkania :)

Forma Andrzeju bedzie tak czy inaczej :lol:  :lol:  :lol:

Najważniejsza jest dobra atmosfera i możliwość poznania nowych - starych kolegów , oraz miło spędzić czas ;)

A rybki cóż -  dodatek do całej tej otoczki :)

Pozdrawiam :)

Ps. Andrzeju ja bede od czwartku ;) i mam rezerwacje w Hotelu Nad Przełomem z tego względu że bede z swoją drugą ładniejszą połówką :lol:

Edytowane przez Karol Krause

W minionych latach hotel liczył za dzień pobytu od osoby 60 zł dla uczestnika, który przyjechał przed Pucharem, np. od środy do piątku (dwie doby). Od piątku do niedzieli opłata była w ramach zlotu, czyli dzisiaj 350,00 z wyżywieniem, spaniem, wszystkimi atrakcjami pucharowymi. Dzwonię do hotelu by zapytać o numer pokoju jaki mam zarezerwowany i cenę od osoby - odpowiedź miłej Pani: 100,00 zł minus 10% rabatu. W tym okresie przybytek świeci pustkami, pościel ta sama, na rynku kryzys a cena szybuje kilkadziesiąt procent do góry w obrębie roku. Stąd moje rozgoryczenie i bunt zarazem. Na spokojnie przemyślawszy temat mogę jedynie w miejscu potupać... Szkoda nerwów. Zapłacę w przeświadczeniu, że strzelono mnie w rogi...

Dziwną taktyke hotel ma. ;)

Jak rezerwowałem pokój dwuosobowy pani uprzejmie podała cene z a dobe dla dwóch osób 190zł ;) (to przed pucharem dni)

Jak się dopytałem jak to się ma do uczestnictwa w pucharze dostałem info że dla osoby towarzyszącej cena 90zł ;)  a ja mam pokój opłacony z wpisowego :)

Ceny poszły w górę ponieważ hotel podniósł standard, tak myślę po tym co obecnie oferują (dzisiaj spowiadałem recepcjonistkę). Dobudowali nowe skrzydło, basen, sauna, jacuzzi i coś tam jeszcze. Słowem wypas. Basen-jacuzzi w jednej cenie - 12,00 zeta za godzinę. Tooo sobie popływamy przed śniadaniem a sauna na wieczór po zmaganiach z głowatką...  ;)