Andrzej Stanek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Trudno mnie nazwać stałym forumowiczem jb. ale jest duża sznsa, że też przyjadę na Puchar Głowatki Postaraj się - czekamy. Lipień PIERWSZA KLASA teraz już zawsze będę Cię kojarzył z tą rybą... Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Namawiam Petera i jego kompanię bratanków na wpadniecie, może się zjawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 o rany... to się będzie działo jak chłopaki z Węgier przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 pokoj zarezerwowany. ze swojej strony moge dodać,że będzie nas ciut wiecej (mam nadzieje,że aero sie nie obrazi, że go wydałem) 1 - milupa2 - Andrzej Stanek3 - popper4/5 - Karol Krause6 - bartsiedlce 7 - Kuba Standera8 - Bujo9 - mifek - pokój 11110 - bramo - pokój 11111. - Joah - pokój 11112/13. Aero + ładniejsza połowa14/15. Nikson + ładniejsza połowa Jak widać, nie jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Mifcio jak to zgrabnie tak idzie to i dopisz moją ładniejszą połowe do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Człowieku !!! prze Ciebie musiałem zmieniać numerki ponad połowie ludzi na liście.. Ty wiesz ile to roboty? ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Namawiam Petera i jego kompanię bratanków na wpadniecie, może się zjawią Zabierzcie coś na odtrutkę po palince, pyszne to jest ale uziemienie z łowieniem na dwa dni bankowo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ja to mocno dumam nad braniem sprzetu w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Kuba pozory trzeba zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Zabierzcie coś na odtrutkę po palince, pyszne to jest ale uziemienie z łowieniem na dwa dni bankowo... No to i tak Andrzej zostaje jedeń dzień na łowienie Edytowane 15 Września 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Bierz, bierz - połowimy dwa dni przed Pucharem. Z Jerka jedzie jeszcze jeden Kolega, na pewno ma rezerwacje pokoju. Tak jak Michał napisał - rano głowatka, za dnia lipienie, wieczorem głowatkowe potwory. Zostaje jeszcze pół nocy, tu już zajęcia w grupach tematycznych: castingowcy, spinokorbiarze, suchomuszkarze, pędrakowcyołowiani, kurczakołowcy. Słowem Zlot Jerkbaita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Będzie się działo oj będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Karol czekam na Was w hotelu od środy 16.10.br. Olać ich z tymi cenami. Ja nie zbiednieję a jak mówi przysłowie "chytry dwa razy traci" w tym przypadku hotel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 U mnie też sytuacja się komplikuje.Miałem planowany zabieg operacyjny na 28.10 a dzisiaj pani dzwoni z szpitala i pojawiło się okienko.Tak więc jutro rano do szpitala a w piątek operacja. Zostaje miesiąc czasu na jako takie dojscie do siebie Mysle że dam rade Pozdrawiam i do miłego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Trzymam kciuki, Karol. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Nie dziękuje żeby nie zapeszyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No to Karolu poczuj kooopa w tyłek dla równowagi... A na zlot masz się stawić w pełni formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Forma Andrzeju bedzie tak czy inaczej Najważniejsza jest dobra atmosfera i możliwość poznania nowych - starych kolegów , oraz miło spędzić czas A rybki cóż - dodatek do całej tej otoczki Pozdrawiam Ps. Andrzeju ja bede od czwartku i mam rezerwacje w Hotelu Nad Przełomem z tego względu że bede z swoją drugą ładniejszą połówką Edytowane 18 Września 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Też zostaję w hotelu by cieszyć się z wspólnego spotkania i wędkowania. Nie zmienia to faktu, że czuje się nabitym w butelkę... Rezerwację mam od środy 16.10.br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Andrzeju a o co to chodzi z cenami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 W minionych latach hotel liczył za dzień pobytu od osoby 60 zł dla uczestnika, który przyjechał przed Pucharem, np. od środy do piątku (dwie doby). Od piątku do niedzieli opłata była w ramach zlotu, czyli dzisiaj 350,00 z wyżywieniem, spaniem, wszystkimi atrakcjami pucharowymi. Dzwonię do hotelu by zapytać o numer pokoju jaki mam zarezerwowany i cenę od osoby - odpowiedź miłej Pani: 100,00 zł minus 10% rabatu. W tym okresie przybytek świeci pustkami, pościel ta sama, na rynku kryzys a cena szybuje kilkadziesiąt procent do góry w obrębie roku. Stąd moje rozgoryczenie i bunt zarazem. Na spokojnie przemyślawszy temat mogę jedynie w miejscu potupać... Szkoda nerwów. Zapłacę w przeświadczeniu, że strzelono mnie w rogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mnie też lekko zmroziła cena, ale cóż, życie. Dotrę w czwartek wieczorem, niestety muszę być w tyrce z rana.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Dziwną taktyke hotel ma. Jak rezerwowałem pokój dwuosobowy pani uprzejmie podała cene z a dobe dla dwóch osób 190zł (to przed pucharem dni)Jak się dopytałem jak to się ma do uczestnictwa w pucharze dostałem info że dla osoby towarzyszącej cena 90zł a ja mam pokój opłacony z wpisowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ceny poszły w górę ponieważ hotel podniósł standard, tak myślę po tym co obecnie oferują (dzisiaj spowiadałem recepcjonistkę). Dobudowali nowe skrzydło, basen, sauna, jacuzzi i coś tam jeszcze. Słowem wypas. Basen-jacuzzi w jednej cenie - 12,00 zeta za godzinę. Tooo sobie popływamy przed śniadaniem a sauna na wieczór po zmaganiach z głowatką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Szykując się do pucharu przypomniałem sobie o tym filmie, po obejrzeniu jeszcze bardziej nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi