Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Piotrek o tym filmie to legendy chodzą po Krakowie. Masz okazję zapytać na Pucharze o szczegóły, posikać się można ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Na pewno trafi się okazja do popytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A ja siedzę w domu i próbuję ustabilizować organizm po wczorajszych urodzinach Małżonki... W chwili obecnej macham szklakiem na lipaski, macam kołowrotki, zaglądam muchom pod dupki. Kurcze - doczekać się nie idzie wyjazdu w Pieniny. Może po południu pojadę pomachać na Dziećkowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Piotrek o tym filmie to legendy chodzą po Krakowie. Masz okazję zapytać na Pucharze o szczegóły, posikać się można ze śmiechu...No, mozna się zdziubac z radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jak tam Kuba z biletami, dograne wszystko. Kąpielówki zabierzcie, mamy basen z jaccuzi, sauna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja dalej się przygotowuje jutro będę oklejał wobki folią, a dziś może kupię kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jaki kijek kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jaki kijek kupujesz?To chyba obojętne Andrzeju (z punktu widzenia tej imprezy). No chyba, że Piotrek ma farta, jak nasz kolega Daniel-@Milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ale wg opinii milo26 najlepiej biorą na sprzęt użyczony przez kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Byłem ciekaw Waldek w co się Kolega zbroi. Masz jakieś wieści o Karolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jaki kijek kupujesz?Mam na oku Beastmastera AX 270XH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Może po południu pojadę pomachać na Dziećkowice. Andrzej na tydzień dziećki zamknięte....może łowić tylko kwiat polskiego spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ale wg opinii milo26 najlepiej biorą na sprzęt użyczony przez kolegę dlatego powinieneś częściej sobie robić przerwy. Nie Andrzeju. Zero wieści od Karola. Może chociaż z tableta nas czyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 albo bardziej niż na przerwach skupić się na łowieniu co by koledzy ryb spod nosa nie wyciągali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Andrzej na tydzień dziećki zamknięte....może łowić tylko kwiat polskiego spinningu A co jest na Dziećkowicach? Z brzegu też.... W sumie nie pojechałem - wieje i leje, fala musi być zacna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jak tam Kuba z biletami, dograne wszystko. Kąpielówki zabierzcie, mamy basen z jaccuzi, sauna. No to jacuzi i sauna to nie wiem czy koniecznie, ostatnio mam długotrwałych kąpieli z dyskomfortem termicznym jakby wystarczająco :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jak nam tyłki przymrozi to bez zachęty do sauny, jaccuzi wskoczysz. Fajna perspektywa - ostre muchowanie a potem przyjemne ciepełko. A jak browarek będzie smakował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Andrzej, jedź na ryby, bo chyba na głodzie jesteś, jeśli perspektywa wspólnego jacuzi z grubymi facetami jest fajna Rozumiem, jakies mlode zgrabne i dzikie laski, ale dream team, Bujo, Ty, ja... chyba tylko Joziego nam brakuje do "kompotu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Byłem ciekaw Waldek w co się Kolega zbroi. Masz jakieś wieści o Karolu?Karol po operacji, lekarze zalecają mu do 6 tygodni ostre oszczędzanie.Do 4-ch tygodni w łapce nie więcej jak 2 kg więc zlocik pewnie odpuści, bo w razie poślizgu to przykra sprawa może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Andrzej, jedź na ryby, bo chyba na głodzie jesteś, jeśli perspektywa wspólnego jacuzi z grubymi facetami jest fajna Rozumiem, jakies mlode zgrabne i dzikie laski, ale dream team, Bujo, Ty, ja... chyba tylko Joziego nam brakuje do "kompotu" Kuba nc nie mów bo serducho się mi kroi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Andrzej, jedź na ryby, bo chyba na głodzie jesteś, jeśli perspektywa wspólnego jacuzi z grubymi facetami jest fajna Rozumiem, jakies mlode zgrabne i dzikie laski, ale dream team, Bujo, Ty, ja... chyba tylko Joziego nam brakuje do "kompotu" Z dobrą "flachą" w miłym gronie każda perspektywa jest dobra. Jozi powinien pokazać się w sobotę, wspominał o tym i trzymam go za słowo. Dla Karola mam fajny kijek #2 lipieniowa, może jakieś 200 gram z młynkiem i linką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Kuba nc nie mów bo serducho się mi kroi .Wpadaj wpadaj, ktoś musi przewazelinić mi czarnucha bo trochę zadyszkę złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A co jest na Dziećkowicach? Z brzegu też.... W sumie nie pojechałem - wieje i leje, fala musi być zacna.Zbiorniki Kozłowa Góra , Paprocany, Dziećkowice, zamknięte dla połów z łodzi. Jeżeli chodzi o brzeg to nie wiem.Powód Klubowe Mistrz. Polski w spinningu 27-29.09. sory za ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) A ja Taaaakiej rybki życze Edytowane 23 Września 2013 przez bogdan333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi