Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

A ja siedzę w domu i próbuję ustabilizować organizm po wczorajszych urodzinach Małżonki...  :D W chwili obecnej macham szklakiem na lipaski, macam kołowrotki, zaglądam muchom pod dupki. Kurcze - doczekać się nie idzie wyjazdu w Pieniny. Może po południu pojadę pomachać na Dziećkowice.  ;)

Byłem ciekaw Waldek w co się Kolega zbroi. Masz jakieś wieści o Karolu?

Karol po operacji, lekarze zalecają mu  do 6 tygodni ostre oszczędzanie.Do 4-ch tygodni w łapce nie więcej jak 2 kg więc zlocik pewnie odpuści, bo w razie poślizgu to przykra sprawa może być.

Andrzej, jedź na ryby, bo chyba na głodzie jesteś, jeśli perspektywa wspólnego jacuzi z grubymi facetami jest fajna :P :D

Rozumiem, jakies mlode zgrabne i dzikie laski, ale dream team, Bujo, Ty, ja... chyba tylko Joziego nam brakuje do "kompotu" :D

Kuba nc nie mów bo serducho się mi kroi :( .

Andrzej, jedź na ryby, bo chyba na głodzie jesteś, jeśli perspektywa wspólnego jacuzi z grubymi facetami jest fajna :P :D

Rozumiem, jakies mlode zgrabne i dzikie laski, ale dream team, Bujo, Ty, ja... chyba tylko Joziego nam brakuje do "kompotu" :D

Z dobrą "flachą" w miłym gronie każda perspektywa jest dobra. ;)  :lol:  Jozi powinien pokazać się w sobotę, wspominał o tym i trzymam go za słowo. Dla Karola mam fajny kijek #2 lipieniowa, może jakieś 200 gram z młynkiem i linką.

• Like 1

A co jest na Dziećkowicach? Z brzegu też.... W sumie nie pojechałem - wieje i leje, fala musi być zacna.

Zbiorniki Kozłowa Góra , Paprocany, Dziećkowice,  zamknięte dla  połów z łodzi. Jeżeli chodzi o brzeg to nie wiem.

Powód Klubowe Mistrz. Polski w spinningu 27-29.09.

sory za ot