karolkrause Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witajcie koledzy. U mnie katastrofa.W piątek miałem operacje i usunięty mam cały dysk L-5 S-1 plus wstawiony implant.Dopiero dzisiaj wstałem z łożka o własnych siłach.Zalecenie po tym jak wyjde z szpitala to kategoryczny szescio tygodniowy bezwzglednie oszczędny tryb i rehabilitacja.Nie ma żartow.Dla mnie niestety juz sezon stracony.Pozdrawiam was serdecznie i dziekuje za troske i pamiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Te 6 tygodni nie brzmi ciekawie trzymamy kciuki za szybką rekonwalescencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Karol trzymam kciuki, jeszcze będzie wiele okazji razem połowić. Kilka dni temu zakończyłem czterotygodniową rehabilitację w tym samym temacie bez udziału skalpela. Postawią Cię szybko na nogi - odmłodniejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witajcie koledzy. U mnie katastrofa.W piątek miałem operacje i usunięty mam cały dysk L-5 S-1 plus wstawiony implant.Dopiero dzisiaj wstałem z łożka o własnych siłach.Zalecenie po tym jak wyjde z szpitala to kategoryczny szescio tygodniowy bezwzglednie oszczędny tryb i rehabilitacja.Nie ma żartow.Dla mnie niestety juz sezon stracony.Pozdrawiam was serdecznie i dziekuje za troske i pamiec.Jest to paskudny okres - ja lezałem własnie 6 tygodni 2 lata temu.Ale, później, już tylko lepiej (choć u mnie przez krótko :/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 rybka Ładna ryba, na fotce Speedmaster - znam ten kij. Patrząc na proporcje głowatka - dolnik kija ryba miała w granicach metra. Gratuluję jest się czym pochwalić. Jeśli to nie tajemnica napisz coś więcej o samym połowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Eh Panowie al wam zazdroszczę .... może wpadnę w sobotę chwile połowie jak się uda i nic nie kalendarzu sie nie "wycieli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Karol zdrowiej .... popatrz n to z innej strony sezon pstragowy będzie twój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Rybka miała 115cm.złowiona jako przyłów pstrągowy 20.02.2013.-SanKijek shimano speedmaster 270cm.5-20g{u mnie ma dożywocie},kołowrotek shimano sephia bb 3000shd,żyłka dragon hm 80-0,16,woblerek savaga gaer-larvae 5,5cm. potem 20 mimut walki i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No to jeszcze raz gratuluję. Tak myślałem, że więcej jak metr ale co się będę wychylał. Kij fajny miałem okazję poznać przez jeden dzień , kupiłem machnąłem na sucho w domu i uleciała górna część szczytówki. Jak mi potem wytłumaczono za mocno zaciągnięto omotkę na przelotce. Nie "kaman" za bardzo, było ścięte jak laserem. Kiedyś łowiłem "TOP" kijami tej firmy, seria Twin Power z kevlarowym oplotem, Technium i Diaflash, Power Loop, fajny sprzęt, stare dzieje, lata odległe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Bogdanie333.Gratuluję głowacicy,naprawdę robi wrażenie.Myślę,że na zlocie capniecie takie na muchę,Po jednej chociaż.,Chyba,że... biorąc pod uwagę skoczka... :o kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Karol zdrowiej szybko , mi tez wyj...li ten sam dysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Dzieki już czuje się lepiej ......... ale ból jest masakra jeszcze Tomek gdzie miałeś rehabili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 To zostało nas 9-ciu.Bierz się Karolu do roboty. Rehabilitacja to najważniejsza część leczenia (po dobrze wykonanym zabiegu). Niestety to bolesny proces. Warto wytrwać, im więcej będziesz ćwiczył, tym lepszy efekt. Odezwij się do Platynowłosego, na pewno pomoże.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Bartek - skąd Ci ta "dziewiątka" wyskoczyła? Czyżby komuś plany się zmieniły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 A sam jestem ciekaw jak liczna będzie ekipa z głowa na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 aktualna lista: 1 - milupa2 - Andrzej Stanek3 - popper4 - bartsiedlce 5 - Kuba Standera7 - Bujo7 - mifek - pokój 1118 - bramo - pokój 1119. - Joah - pokój 11110/11. Aero + ładniejsza połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 + kilka osób co wpadną na odwiedziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 wpisalem tych ktorzy przyjezdzaja na caly puchar z "naszej" strony (j.pl)wiem ze maek7 mocno kombinuje... moze mu sie uda na caly wpasc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jest jedna rezerwacja pokoju Kolegi z forum, mam nadzieję, że dojedzie i to od środy 16.10. łącznie ze mną. Odwiedziny - Józek, Grzesiu i jeszcze ktoś (zapomniałem imienia) obiecali wpaść w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 aktualna lista: 1 - milupa2 - Andrzej Stanek3 - popper4 - bartsiedlce 5 - Kuba Standera7 - Bujo7 - mifek - pokój 1118 - bramo - pokój 1119. - Joah - pokój 11110/11. Aero + ładniejsza połowa12 - maniek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dzieki już czuje się lepiej ......... ale ból jest masakra jeszcze Tomek gdzie miałeś rehabili Cieplice i u mnie na miejscu w Sosnowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 aktualna lista: 1 - milupa2 - Andrzej Stanek3 - popper4 - bartsiedlce 5 - Kuba Standera7 - Bujo7 - mifek - pokój 1118 - bramo - pokój 1119. - Joah - pokój 11110/11. Aero + ładniejsza połowa12 - maniek88 Kiedy Warszawa wyjezdza na zlot i czy w razie czego znajdzie sie dla mnie wolne miejsce? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 W piątek po 8-ej miejsce się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Kiedy Warszawa wyjezdza na zlot i czy w razie czego znajdzie sie dla mnie wolne miejsce? BujoWTF?A co z "Kuba wpadam po Ciebie w czwartek" ?Coś mi to Szwecja pachnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Kuba, Nie buj się, będę w czwartek. Jedno o Warszawę muszę zachaczyc. Guideliny zabrac, spina gattiego, po woblery mozemy skoczyc do pana czesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi