Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie koledzy. U mnie katastrofa.

W piątek miałem operacje i usunięty mam cały dysk L-5 S-1 plus wstawiony implant.

Dopiero dzisiaj wstałem z łożka o własnych siłach.

Zalecenie po tym jak wyjde z szpitala to kategoryczny szescio tygodniowy bezwzglednie oszczędny tryb i rehabilitacja.

Nie ma żartow.

Dla mnie niestety juz sezon stracony.

Pozdrawiam was serdecznie i dziekuje za troske i pamiec.

Witajcie koledzy. U mnie katastrofa.

W piątek miałem operacje i usunięty mam cały dysk L-5 S-1 plus wstawiony implant.

Dopiero dzisiaj wstałem z łożka o własnych siłach.

Zalecenie po tym jak wyjde z szpitala to kategoryczny szescio tygodniowy bezwzglednie oszczędny tryb i rehabilitacja.

Nie ma żartow.

Dla mnie niestety juz sezon stracony.

Pozdrawiam was serdecznie i dziekuje za troske i pamiec.

Jest to paskudny okres - ja lezałem własnie 6 tygodni 2 lata temu.

Ale, później, już tylko lepiej (choć u mnie przez krótko :/ )

Rybka miała 115cm.złowiona jako przyłów pstrągowy 20.02.2013.-San

Kijek shimano speedmaster 270cm.5-20g{u mnie ma dożywocie},kołowrotek shimano sephia bb 3000shd,żyłka dragon hm 80-0,16,woblerek savaga gaer-larvae 5,5cm. potem 20 mimut walki i jestem :D  :D  

No to jeszcze raz gratuluję. Tak myślałem, że więcej jak metr ale co się będę wychylał. Kij fajny miałem okazję poznać przez jeden dzień  :D, kupiłem machnąłem na sucho w domu i uleciała górna część szczytówki. Jak mi potem wytłumaczono za mocno zaciągnięto omotkę na przelotce. Nie "kaman" za bardzo, było ścięte jak laserem. Kiedyś łowiłem "TOP" kijami tej firmy, seria Twin Power z kevlarowym oplotem, Technium i Diaflash, Power Loop, fajny sprzęt, stare dzieje, lata odległe...

To zostało nas 9-ciu.

Bierz się Karolu do roboty. Rehabilitacja to najważniejsza część leczenia (po dobrze wykonanym zabiegu). Niestety to bolesny proces. Warto wytrwać, im więcej będziesz ćwiczył, tym lepszy efekt. Odezwij się do Platynowłosego, na pewno pomoże.

Powodzenia. ;)

aktualna lista:

1 - milupa

2 - Andrzej Stanek

3 - popper

4 - bartsiedlce 

5 - Kuba Standera

7 - Bujo

7 - mifek - pokój 111

8 -  bramo - pokój 111

9. - Joah - pokój 111

10/11. Aero + ładniejsza połowa

12 - maniek88

Kiedy Warszawa wyjezdza na zlot i czy w razie czego znajdzie sie dla mnie wolne miejsce?

Bujo