Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Michał, Kuba to kiedy będziecie w Sromowcach? Wczoraj nawijałem żyłki na multiki, serce rwie się na ten wyjazd. Praktycznie to mam wszystko gotowe, może kilka streamer-ów powinienem dowiązać, praktyka wykazuje, że i tak łowimy 2-3 wzorami...

Nie nie :) kijek bedzie gotowy dopiero pod koniec tego tygodnia ;)

Andrzejku pomyśle - bo czasu bede miał sporo na wypoczynek.

Dzisiaj jak odwoływałem rezerwacje w hotelu to miła pani stwierdziła że zadatek nie przepada i w ciągu 6-mcy moge z niego skorzystać przy następnej rezerwacji 

Więc chyba się skusze :)

Edytowane przez Karol Krause

u nas nastąpi chyba niewielka zmiana. Termin przyjazdu co prawda ten sam, ale mam zamiar wyegzekwować od aborygena zabranie na swoje tajne miejscowki w okolicy, wiec w okolicy co prawda będziemy tak jak pisałem sporo przed switem, ale jedziemy najpierw na ów tajne miejscówki - więc w hotelu pojawimy się po zmroku :)

To w końcu kiedy jesteście w Sromowcach?

Może jakaś aktualna lista i dzień meldunku w hotelu?

Podobno "prominentny" forumowicz, ścisłe kierownictwo ma wizytować imprezę.

Daj znać Mifek jak to jest, zawsze do bagażnika mogę dwie puszki zielonej farby wrzucić a i krawat organizacyjny odprasować by wypadało... :D

tak czy siak nie planowalem logowac sie w hotelu przed poludniem bo wiaze sie to tylko z dodatkowym ksoztem jak dla mnie... pierwotnie zakladalem ze bedziemy sie krecic od switu gdzies w okolicach czerwonych skalek moze boiska, ale plan ulegl zmianom i w okolicach hotelu bedziemy dopiero wieczorem :)

Jak dobrze liczę to każdy będzie miał swój dołek, ja czasami dołki w lesie kopię... ;)

No to mamy "dołkowe" Towarzystwo. Dobra widzimy się wieczorem oby tylko któryś z Was w tym dołku nie został.

A już myślałem, że Grzesiu to normalny muszkarz a tutaj takie zaskoczenie, no nooo...