mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jak znam grzesia to pewnie i tak bedzie z muchowka ganial poza tym bramo wyszukal fajne zabawki na YT i .... grześ podjął się wykonania. zobaczymy jak to będzie działać w nurtach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jak znam grzesia to pewnie i tak bedzie z muchowka ganial Mam nadzieję, z Michałem bedziemy chcieli Was upolowac pewniepoza tym bramo wyszukal fajne zabawki na YT i .... grześ podjął się wykonania. zobaczymy jak to będzie działać w nurtach ... Zdekoduj, bo nienadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 chodzi kuba o to co CI kiedyś pokazywalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jedziemy tam gdzie nie trzeba chodzic 1,5km od dolku do dolku tam gdzie na jednym 1km jest ich 5 Hiii. Jak u mnie na pstrążkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 chodzi kuba o to co CI kiedyś pokazywalem To Wy sobie Chłopaki tak wzajemnie pokazujecie... Dobrze, że mam pokój w nowym skrzydle. Człowiek zaczyna się czuć osaczony. W telewizji non stop nadają o "koloratkowych" zboczeńcach a tutaj pod nosem - co za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jedrus jedni pokazują sobie różne rzeczy nawzajem.... Inni chodzą z wedkami pod prysznic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja jestem o krok bliżej w przygotowaniach, dziś przyszła wędka Jeszcze tylko żyłka, agrafki, jakieś drobiazgi i gotów do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jedrus jedni pokazują sobie różne rzeczy nawzajem.... Inni chodzą z wedkami pod prysznic ;-) Zgadza się tylko mają zachowaną odpowiednią kolejność - pierwsze wędki potem oni, buty na końcu (dosłownie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A powiedzcie Panowie lubiący machać sznurkami, czy próbował ktoś łowić głowę na nimfy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A powiedzcie Panowie lubiący machać sznurkami, czy próbował ktoś łowić głowę na nimfy ? Król flyfishingu na obczyźnie vel @ Bujo .Kuba Standera też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 No ja biorę też muchówkę ale nastawiać się będę na lipasy, a na głowę spin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dawid ale nie powiesz mi chyba że marży ci się glowka na kiju pod lipasy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nawet mi przez głowę to nie przeszło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No ja myśle... Chyba, że chcesz sprawdzić jak to jest wracać stopem z głowatki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 no no o złapaniu głowy to chyba nawet nie maże, oczywiście będę próbował wygrać puchar, chociaż chciał bym fajna fote z lipasem 40+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Eh no co ty... ja pierwszy raz byłem i odrazu głowa... uwierz w siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A i najważniejsze uwierz ze "one" tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No zobaczymy, może akurat się trafi królowa Dunajca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Czyli ty se zlowisz na Dunajcu a ja na Popradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Zapomniałem ze śmigamy na Poprad, będzie dobrze jeszcze kilka dni i w trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 To może, spiskowcy , kolejny zlot od razu, nad Popradem poczynimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dla spiskowców jak to nazwał ich Waldi polecam te okolice Poprad w okolicach Żegiestowa. A i jest gdzie przenocować. Czasami przez cały dzień łażenia nie trafiliśmy żadnego ludka http://www.domekkrysi.zegiestow.pl/index.php/galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Karol w tych rejonach miało miejsce Pierwsze Głowatkowe spotkanie... Dawne dzieje i faktycznie fajne klimaty... Może jeszcze kiedyś tam zawitamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) No dokładnie Mifek , cisza spokój a i szansa na rybke spora z racji mniejszej presji Dwa lata temu co prawda główka nie padła ale kolega muszkarz golił piękne lipasy Ps. Andrzej woda ognista w podróży do Ciebie Edytowane 10 Października 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Paliwo zlotowe od Karola jest u mnie w depozycie, dzisiaj dostarczył kurier. Znak rozpoznawczy degustatorów - różowa chmurka nad głową... Komisyjne rozdziewiczenie nastąpi w piątek 18.10 po godz. 20.00. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi