Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Karolu z tą wodą ognistą to smaka narobiłeś, szkoda że razem się nie napijemy :(

Ja kończę już swoje przygotowania do wyjazdu, w poniedziałek jeszcze śpiochy do mnie dojadą, w Szczecinie jakaś paczuszka będzie do odebrania ;)

Moje woblerki jutro dostaną kolejną warstwę lakieru i powoli trzeba będzie się pakować.

Cóż zrobić  ;) tak wyszło a nie inaczej - trudno. :(

Jeszcze nie raz nie dwa bedzie okazja spotkać się na nie jednej imprezie w tak zacnym gronie. :)

Szykujcie się Panowie  dobrze , by  godnie reprezentować naszą społeczność Jerkbait.pl :)

Trunek dla was to własny sort +/- 50 koników malinka z nutką pieprzu :) a i głowa nie boli na drugi dzień.

Jak bedzie smakował to pomyślimy ;) Hej :)

Są tacy co smoka na blanku noszą, strach będzie ramie w ramię o puchar powalczyć. A nuż ogniem i siarką nas uraczą... ;)  :D U mnie streamer-y w imadle jeszcze się kręcą. Szybciej czas leci tym bardziej, że piguły łykam jak pół palca u nogi. Na Puchar będzie ok.

Szczerze powiedziawszy to sam jestem ciekaw co tam Grzesiu teraz kręci. Jak by nie było to killer na głowatki, więc wie co w trawie piszczy. Jutro od rana kręcę, wymyśliłem sobie przegubowce z dwoma hakami tak by kija zbytnio nie męczyć a zmieścić się w regulaminowym wymiarze streamer-a na jesienny Dunajec. W wannie wygląda to dobrze, pytanie jak w realu zadziała. Nie wiem też co z opłatami za wędkowanie w trakcie imprezy. OS jest dostępny za free w sobotę i niedzielę a jak z wodą w Sromowcach, ma ktoś wiedzę...

Przeglądam opłaty w nowosądeckim na wodach górskich i wychodzi na to, że muszę wykupić zezwolenie siedmiodniowe za 80,00 zeta bez spiningu a tylko zrobię dopłatę 10,00 zł za dni kiedy sięgnę po casta.

http://www.lowisko.home.pl/pzwnsjomla/skladki/skladki2013.pdf

Przygotowania zakończone, jedyne co pozostało to kurtki zaimpregnować. W środę i czwartek podobno ma padać a to są te dni kiedy mam zamiar intensywnie łowić. Ekipa z Jerka która będzie przy zaporze, dajcie znać na telefon, może browarka wieczorem zmontujemy. Hotel ma fajny bar i jest gdzie w spokoju pogadać.  ;)

Ja  tez już zwarty i gotowy.  Linki poprzewijane, agrafki, wabiki sprawdzone. Spodnie....chyba nie ciekną  :lol:

Jedno co nie teges, to butki filcu nie mają ale może uda się nie połamać.

Nawet w awatara fotkę znad Dunajca zaaplikowałem :)

Edytowane przez popper