milupa Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Karolu z tą wodą ognistą to smaka narobiłeś, szkoda że razem się nie napijemy Ja kończę już swoje przygotowania do wyjazdu, w poniedziałek jeszcze śpiochy do mnie dojadą, w Szczecinie jakaś paczuszka będzie do odebrania Moje woblerki jutro dostaną kolejną warstwę lakieru i powoli trzeba będzie się pakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Cóż zrobić tak wyszło a nie inaczej - trudno. Jeszcze nie raz nie dwa bedzie okazja spotkać się na nie jednej imprezie w tak zacnym gronie. Szykujcie się Panowie dobrze , by godnie reprezentować naszą społeczność Jerkbait.pl Trunek dla was to własny sort +/- 50 koników malinka z nutką pieprzu a i głowa nie boli na drugi dzień.Jak bedzie smakował to pomyślimy Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Zaklepane miejsce i bilety. Widzimy się za tydzień, choć o tej porze to planuję mieć przynajmniej astygmatyzm :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ja też wczoraj z piwnicy grzybki przyniosłem żeby nie zapomniec na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Ja też wczoraj z piwnicy grzybki przyniosłem żeby nie zapomniec na zlot Taaa. Szczególnie te "halucynki" potrzebne. Co byś dojrzał głowatkę na haku Edytowane 12 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Pewnie nie uświadczył bym głowatki tylko walczył ze smokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Aaaa. No tak. Ale smok ukrywa się w tej górze, z trzema szczytami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Edytowane 12 Października 2013 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Są tacy co smoka na blanku noszą, strach będzie ramie w ramię o puchar powalczyć. A nuż ogniem i siarką nas uraczą... U mnie streamer-y w imadle jeszcze się kręcą. Szybciej czas leci tym bardziej, że piguły łykam jak pół palca u nogi. Na Puchar będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 ...............piguły łykam jak pół palca u nogi.......................Ty też ????????????!!!!!!!!!!!!! Qrwa plaga jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 A jak wyglądają streamery na głowatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ty też ????????????!!!!!!!!!!!!! Qrwa plaga jakaś Ten rocznik tak ma... Damy radę. A co Ci to, mnie jakaś "franca" grypa dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 A jak wyglądają streamery na głowatke? W Sromowcach zobaczysz w pysku głowatki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dawid gwarantuje ci że zobaczysz szybciej... Streamery oczywiście ... Nie glowatke ;-) Glowatke zobaczysz jak se zlowisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Dawid gwarantuje ci że zobaczysz szybciej... Streamery oczywiście ... Nie glowatke ;-) Coś mała wiara w Tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Jedrus chodzi o to że my będziemy nad wodą zanim dotrzemy do hotelu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Szczerze powiedziawszy to sam jestem ciekaw co tam Grzesiu teraz kręci. Jak by nie było to killer na głowatki, więc wie co w trawie piszczy. Jutro od rana kręcę, wymyśliłem sobie przegubowce z dwoma hakami tak by kija zbytnio nie męczyć a zmieścić się w regulaminowym wymiarze streamer-a na jesienny Dunajec. W wannie wygląda to dobrze, pytanie jak w realu zadziała. Nie wiem też co z opłatami za wędkowanie w trakcie imprezy. OS jest dostępny za free w sobotę i niedzielę a jak z wodą w Sromowcach, ma ktoś wiedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Brak danych na temat opłat, pisałem do klubu ale nie dostałem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Opłaty na miejscu cyt: Licencje na wędkowanie będzie można kupić na miejscu.35zł z licencją na połów głowacicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Przeglądam opłaty w nowosądeckim na wodach górskich i wychodzi na to, że muszę wykupić zezwolenie siedmiodniowe za 80,00 zeta bez spiningu a tylko zrobię dopłatę 10,00 zł za dni kiedy sięgnę po casta. http://www.lowisko.home.pl/pzwnsjomla/skladki/skladki2013.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Biorąc pod uwagę opłaty, to chyba nastawię się na pt towarzysko i OeS sob-niedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Przygotowania zakończone, jedyne co pozostało to kurtki zaimpregnować. W środę i czwartek podobno ma padać a to są te dni kiedy mam zamiar intensywnie łowić. Ekipa z Jerka która będzie przy zaporze, dajcie znać na telefon, może browarka wieczorem zmontujemy. Hotel ma fajny bar i jest gdzie w spokoju pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Ja tez już zwarty i gotowy. Linki poprzewijane, agrafki, wabiki sprawdzone. Spodnie....chyba nie ciekną Jedno co nie teges, to butki filcu nie mają ale może uda się nie połamać.Nawet w awatara fotkę znad Dunajca zaaplikowałem . Edytowane 14 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Widze u kolegów napiecie jak u dziewczyny przed menstruacją Jak ja wam zazdroszcze Edytowane 14 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Napięcie.... jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi