Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja  tez już zwarty i gotowy.  Linki poprzewijane, agrafki, wabiki sprawdzone. Spodnie....chyba nie ciekną  :lol:

Jedno co nie teges, to butki filcu nie mają ale może uda się nie połamać.

Nawet w awatara fotkę znad Dunajca zaaplikowałem :)

Spodnie zaczną ciec jak głowatka będzie :)

Zazdroszczę i kibicuje całej ekipie z JB (niezależnie od  głębszych powinowactw)

Nie dziękuję. Ale, ale. Dlaczego Ciebie nie będzie?

Waldku,ja tam już byłem prawie wszędzie,właśnie oprócz głowatki i sea troutów ,i niech tak zostanie ;) Poza tym niezbyt dobry okres mam i na takie wypady nie mogę sobie pozwolić ,czas i kasa nie pozwalają :wacko:

Waldku,ja tam już byłem prawie wszędzie,właśnie oprócz głowatki i sea troutów ,i niech tak zostanie ;) Poza tym niezbyt dobry okres mam i na takie wypady nie mogę sobie pozwolić ,czas i kasa nie pozwalają :wacko:

Łukasz  cwany jesteś ;)  Najlepsze na deser sobie zostawiasz  :lol:

No nic.

Zawsze lubiłem Twoje towarzystwo. Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś, nad wodą, skrzyżujemy kije :)

Edytowane przez popper

"Zakolcowane". Od wczoraj. Ale na wszelki wezmę te stare, z filcem.

Panowie, czy głowatki też na bezzadziorowe łowimy?

Nie pamiętam już jak było. 

Raczej normalne kotwy w Sromowcach. Ktoś kiedyś sugerował, że głowatka, troć, łosoś lepiej stosować bez zadziorów. Łatwiej hak wbić w pysk i dobrze siedzi w kośćcu. No nie wiem, ja tam raczej przy tego typu przynętach (duże streamer-y, muchy) stosuję groty jeśli jest to tylko dozwolone. Swego czasu (zlot) Kuba miał głowatę na kiju (streamer) i po ptokach - zeszła. Wcześniej widziałem goły hak i gotową muchę (wielkość małego kakadu), jak kręcił. Kibicowała cała "czelodka" forumowa. Był tępy jak zęby teściowej. Przy dopingu i ogólnej radości uczestników biesiady przeszedł kontrolę... Resztę znacie a szkoda, była by to druga zlotowa sztuka. Nic straconego - młodzież miała swoje pięć minut teraz czas na doświadczonych forumowiczów - oldbojów... :lol:  :D. Waldek nasz czas... ;)

Jutro rano łykam ostatnią pigułę (antybiotyk) a od środy jestem do Waszej dyspozycji. Dzisiaj w zakładzie pokazałem moim Paniom co dorosłe chłopaki zabierają na wyprawy wędkarskie, mowa o Karola przesyłce. Jako, że laski mam obyte i znające życie pierwsze hasło jak zobaczyły gąsiorek było - szefie a może mała degustacja... Ledwo co się flasza obroniła. Teraz bezpiecznie w garażu odpoczywa czekając przed podróżą jak i samej inicjacji. Tak sobie myślę, że za poświęcenie w obronie jej dziewictwa przy degustacji powinienem w kolejce być podwójnie obsłużonym. Z drugiej strony ktoś mógłby mnie posądzić o pazerność i na forum obsmarować jako grubianina i warchoła. Dla świętego spokoju poświęcę tą jedną należną kolejkę dla tych co stać obok będą śliniąc się na sam widok, a do kompanii nie należący. Co człek się musi wycierpieć dla dobra ogółu... ;) Karol uruchom aparaturę, niebawem następna impreza w Pieninach. Tam Cię znajdę..  :D

• Like 1

U mnie tego pod dostatkiem ;) choć samemu cięzko degustować :o więc jak kompanija doborowa to czasami se pozwole :lol:  :lol:  :lol:

Laski Andrzej kumate ;)  i wiedzą co Misie lubią najbardziej :P

A z kosztowaniem poza kolejnością Jędruś musisz uważać :lol:  :lol:  :lol: chwila nieuwagi i po chłopie -_-