Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Józek może i daleko ale ale ........

Szlajam się po 500km kilka razy w roku za marnymi srebrniaczkami to i moge nad San się wybrać ;)

A jak towarzystwo doborowe to i wedki czasami przeszkadzają  :lol:  :lol:  :lol:

Trzeba wczesnie temat wrzucić to i możliwe że chłopaki będą chętne :)

Ja jak najbardziej tak :)

Albo takie bardziej exclusive

http://salamandra-hotel.pl/wiata-nad-stawemshed-by-the-pondwartehalle-an-der-teich

Kole wiaty jest staw i specjalnie dla nas wpuszono pstrąga tęczowego aby za daleko nie chodzić :lol:  :lol:  :lol:

Nie , nie ten staw to porażka :o była by obawa że po kilku kolejkach mógł by posłużyć za odkryty basen kąpielowy  :lol:  :lol:  :lol: 

A ja poczekam aż przyjedziecie z Józkiem. Nad Kwisę? Może nad Bałtyk?

No nad Kwise to jeszcze by dali rade trafić ;)  ale nad solanke w Miedzyzdrojach eeee... może ;) toż to jak podróz z ich stron do Ameryki.

Koniec świata :lol:  :lol:  :lol:

.

No nad Kwise to jeszcze by dali rade trafić ;)  ale nad solanke w Miedzyzdrojach eeee... może ;) toż to jak podróz z ich stron do Ameryki.

Koniec świata :lol:  :lol:  :lol:

Nad morzem w okolicach Mędzyzdroi zafundowano mi 2-letnie "wczasy" z biura turystycznego MON i do tej pory nie pałam miłością do Bałtyku :) .Wystarczająco się w nim wymoczyłem :D

• Like 1

Po za pucharem głowatki jest druga impreza, na która moim zdaniem warto pojechać - Vision Fly Fishing Festiwal. Nad Sanem, fajna miejsca, all inclusive itd :D

Impreza napewno Kuba zacna  ;) tylko co niektórzy no bynajmniej ja "nie smyczy"  :(  :(  :( 

Dopiero teraz dojechałem do chałupy, zaczynam się pakować. No i jak zawsze dylemat - co zabrać...?  :(  ;)  :D Może mormyszki?  :)

Ja pakuję TiCrX #8, linkę inter, moze s3.

Dumam czy switcha brać, pewnie zabiorę.

w sumie wtedy 2 kręciołki, 2 linki, 5-6 much, szpula żyłki, ciuchy do brodzenia ;) Tyle :D