bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chętnie bym z kimś szklaneczkę wysączył, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chętnie bym z kimś szklaneczkę wysączył, stąd moje pytanie. Będę czekał na Ciebie, jestem od jutra w Sromowcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 z tego co wiem to będzie też kol. @aero wraz z ladniejszą połowa cecha charakterystyczna - zielony czołg terenowy marki FORD pod hotelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Super, do zobaczenia wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dopiero teraz dojechałem do chałupy, zaczynam się pakować. No i jak zawsze dylemat - co zabrać...? Może mormyszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dopiero teraz dojechałem do chałupy, zaczynam się pakować. No i jak zawsze dylemat - co zabrać...? Może mormyszki? Saganek z paliwem to primo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Stoi spakowany za moim siedzeniem w razie czego ląduje na moim airbag-u na cztery litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Saganek z paliwem to primo Karol może wiosna i jakieś pstrągi?A może by tak jakiś kwietniowo-majowy zlocik nad Sanem? Chętnie rozpoznam możliwości kwaterunku, tylko dla Wszystkich daleko nad San . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A tam daleko...w sam raz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Józek może i daleko ale ale ........Szlajam się po 500km kilka razy w roku za marnymi srebrniaczkami to i moge nad San się wybrać A jak towarzystwo doborowe to i wedki czasami przeszkadzają Trzeba wczesnie temat wrzucić to i możliwe że chłopaki będą chętne Ja jak najbardziej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chętnie zajmę się organizacją Np coś takiegohttp://gosciniecnadsanem.pl/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Chatka z klimatem to lubie Jak dobrze by się zakwaterować to z tarasu można moczyć patyki Bieszczady mają swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Albo takie bardziej exclusivehttp://salamandra-hotel.pl/wiata-nad-stawemshed-by-the-pondwartehalle-an-der-teichKole wiaty jest staw i specjalnie dla nas wpuszono pstrąga tęczowego aby za daleko nie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Albo takie bardziej exclusivehttp://salamandra-hotel.pl/wiata-nad-stawemshed-by-the-pondwartehalle-an-der-teichKole wiaty jest staw i specjalnie dla nas wpuszono pstrąga tęczowego aby za daleko nie chodzić Nie , nie ten staw to porażka była by obawa że po kilku kolejkach mógł by posłużyć za odkryty basen kąpielowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A tam daleko...w sam raz jest A ja poczekam aż przyjedziecie z Józkiem. Nad Kwisę? Może nad Bałtyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A ja poczekam aż przyjedziecie z Józkiem. Nad Kwisę? Może nad Bałtyk?Wiedziałem, że " dostanę" taki tekst .Ale od Ciebie Brutusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A ja poczekam aż przyjedziecie z Józkiem. Nad Kwisę? Może nad Bałtyk?No nad Kwise to jeszcze by dali rade trafić ale nad solanke w Miedzyzdrojach eeee... może toż to jak podróz z ich stron do Ameryki.Koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 .No nad Kwise to jeszcze by dali rade trafić ale nad solanke w Miedzyzdrojach eeee... może toż to jak podróz z ich stron do Ameryki.Koniec świata Nad morzem w okolicach Mędzyzdroi zafundowano mi 2-letnie "wczasy" z biura turystycznego MON i do tej pory nie pałam miłością do Bałtyku .Wystarczająco się w nim wymoczyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Po za pucharem głowatki jest druga impreza, na która moim zdaniem warto pojechać - Vision Fly Fishing Festiwal. Nad Sanem, fajna miejsca, all inclusive itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Po za pucharem głowatki jest druga impreza, na która moim zdaniem warto pojechać - Vision Fly Fishing Festiwal. Nad Sanem, fajna miejsca, all inclusive itd Impreza napewno Kuba zacna tylko co niektórzy no bynajmniej ja "nie smyczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dopiero teraz dojechałem do chałupy, zaczynam się pakować. No i jak zawsze dylemat - co zabrać...? Może mormyszki? Ja pakuję TiCrX #8, linkę inter, moze s3.Dumam czy switcha brać, pewnie zabiorę.w sumie wtedy 2 kręciołki, 2 linki, 5-6 much, szpula żyłki, ciuchy do brodzenia Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Impreza napewno Kuba zacna tylko co niektórzy no bynajmniej ja "nie smyczy" KarolWędkarze dzielą się na 2 kategorie - tych co lowią na muchę i tych co zawsze o tym marzyli To dobre miejsce na początek przygody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja tez biore 2 kijki, jeden spin na głowe i muchówka na lipasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Kurka wodna a miałem już trzy spakowane, chyba szklaka zostawię w domu i tylko cast pod głowę + 7 wahadeł NP, 6 wobków Janusza z B.B. i switch + streamer-y... Za to trzy słoiki w plecaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A co w słoiczkach? Ja W torbie mam tylko jeden słoiczek z podgrzybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi