Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

.

Kurcze też choruje na Tą rybę ale w Pl to już sobie odpuściłem,choć z drugiej strony fajnie jest podeptać kamienie u podnóża trzech koron, pod czerwona skałką czy przy boisku....

PS.Zazdroszczę

Wob co tam ryby ale jak masz piękną jesień i jesteś pod III Koronami to nawet o rybach nie myślisz :) .Klimat bezcenny :) .

• Like 2

Niby tak Jozi tylko odemnie trochę daleko żeby pojechać się po prostu samogonki na śliwkach napić i listki na drzewach poglądać... ;)

Wojtku czasami trzeba a nawet musssssss.... ;) 

Odreagować od wszystkiego i naładować bateryjki :)

• Like 1

Wob co tam ryby ale jak masz piękną jesień i jesteś pod III Koronami to nawet o rybach nie myślisz :) .Klimat bezcenny :) .

Swiete słowa,kurde 5 razy tam byłem na wczasach 3 razy wszedłem na 3 korony 4 razy spływałem i za kazdym razem jak bym tam był pierwszy raz,a napewno nie ostatni,i może kiedys sie trafi ze za głowatką sie człowiek wybierze.. :rolleyes:

Tomek nie wkurzaj, nawet nowego kija nie mam kiedy wypróbować :D .Myślałem, że dzisiaj śmignę to tak wieje jakby się ktoś powiesił :D .

Kurna, ja tu na glowacice czekam, a Ci mi z fugami...
Jozi moze chcesz 1/4 etatu u mnie na budowie? Bo mi sie prace wykonczeniowe niedlugo szykuja ;-)

Dość remontów na ten rok, kruca same stelki na ścianie" wiszą" :lol:  :lol:  :lol: :lol: . 

Chłopaki wracają do domu, musisz poczekać na relacje.Głowatek nie było.

Cześć Panowie

Dzięki Uczestnikom Zlotu za spotkanie, fajna impreza, uśmiechnięte buźki. Miałem okazję poznać w realu kilku Kolegów z forum w tym dwóch moderatorów. Łącznie na Pucharze było 120 uczestników. Jak przebrnę przez fotki wstawię link z albumem. Jako ciekawostka dla niedowiarków co do blanków FA, +Super moderator Friko ma dzisiaj okazję zapoznać się z pracownią Pana Zielińskiego i jego produkcją blanków. Mam nadzieję, że opisze to na forum...

Pozdrawiam

Andrzej

• Like 1

No to mamy kumulacje szczęśliwych informacji ;)

Coś @Friko się nie chwalił że jedzie do FA :P czyżby...... czekamy na rzetelne info  ;)

Jędrek odpoczywaj  ;) tylko nie za długo bo ekipa mocno zniecierpliwiona czeka na fotorelacje :)

No to mamy kumulacje szczęśliwych informacji ;)

Coś @Friko się nie chwalił że jedzie do FA :P czyżby...... czekamy na rzetelne info  ;)

Jędrek odpoczywaj  ;) tylko nie za długo bo ekipa mocno zniecierpliwiona czeka na fotorelacje :)

Fotki za kilka dni, muszę to wszystko ogarnąć. Większość miała aparaty więc fotek powinno być sporo... Co do "wizytacji"...  :o  :D  ;)

• Like 1

Andrzej czekamy na zdjęcia, ja mam tylko te w telefonie, nawet to że nie zabrałem aparatu nie pomogło i głowatka nie padła.

Dziękuję wszystkim za super zabawę, cieszę się że mogłem znowu się z Wami spotkać, jak również poznać wiele nowych osób :)

P.S. Zwłaszcza gorąco wspominam poznanie kolegów z Bayan Goł ;)