Skocz do zawartości

Robimy zlot glowatkowy 2013?

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Coś więcej napisze jak dotre do domu i się wygrzebię spod zwału roboty która już czeka...

Impreza udana, towarzystwo miłe. Jest pomysł letniej imprezy na wyspie, ale to jak zawsze : drooogooo, daaleeekooo, nooo, mooożeee pomyślęę ;) :D

grdo.jpg
  • Like 4

Dzięki Koledzy za przemiłe spotkanko.

Przedziwnie udało się spotkać też paru chłopaków, których nie widziałem bardzo dawno, niewątpliwie warto było poświęcić 4 dni na Puchar.

Kto nie był, niech żałuje, jest czego, wspomnień moc zostanie na długie, zimowe wieczory.

Prezesowi i Zarządowi Klubu Głowatka dziękuję za dostrzeżenie obecności społeczności JerkBait na imprezie, zostaliśmy zauważeni i docenieni. :D

Niecierpliwie czekam na kolejną inicjatywę spotkania userów, może na lodzie, albo na nartach?

Bartek

PS

Dla obecnych i nieobecnych, Słowik wrzucił relację z naszej Kanady na Bayan Goł, zapraszam do poczytania i pooglądania pięknych zdjęć.

• Like 3

Było super. Dzięki, za możliwość spotkania, odświeżenia starych i zawarcia nowych znajomości.

Możliwość spotkania i poznania tylu swietnych ludzi (w jednym miejscu).........BEZCENNE :)

Pozdrawiam wszystkich uczestników :)

post-45714-0-88931100-1382466476_thumb.jpg

Edytowane przez popper
  • Like 2

Jeszcze jedno zdanie a'propos ewentualnego, zimowego spotkania. Mam serdecznego koleżkę w Tyliczu (obok Krynicy Górskiej). Mogę spróbować uzgodnić jakiś termin, choć zimą to nie jest łatwe. Myślcie już dziś na ten temat, moim zdaniem warto. :rolleyes:

Jeżeli będą chętni, proszę na priv wstępne deklaracje, pogadam, wrzucę na ogólny, jeśli będzie dla kogo. Trzeba to zrobić przed 17-tym lutego, bo później będzie największy najazd na góry (ferie mazowieckiego, dolnośląskiego i innych). Sensowne spotkanko od czwartku do niedzieli bo niektórzy mają daleko.

Tyle na temat moich pomysłów, spotkałem kilku z Was i chciałbym spotkać się po raz kolejny.  ;)

Bartek

Pytanko do uczestnikow imprezy i znawcow tej wody pod Trzema Koronami...czy cos konkretnego tam plywa?? (chodzi mi o glowatke) czy sa tam prowadzone jakies zarybienia? Czy nadal mozna liczyc na rybe + 10kg  czy to juz historia. 

Z gory dziekuje.

Rok temu na Wigilii Klubu Głowatka widziałem fotki dwóch ryb złowionych w obrębie Sromowiec. Jedna około 17 kg druga 11 kg. Zdjęcia prezentował Słowak z którym pociągałem z gąsiorka. Na Pucharze padły trzy małe głowatki, dwie Kolega @Franc (+40 cm, +60 cm) i jedna po stronie pozostałych. Na zdjęciu maluchy wpuszczone podczas Pucharu...

53nm.jpg

• Like 7

Pytanko do uczestnikow imprezy i znawcow tej wody pod Trzema Koronami...czy cos konkretnego tam plywa?? (chodzi mi o glowatke) czy sa tam prowadzone jakies zarybienia? Czy nadal mozna liczyc na rybe + 10kg  czy to juz historia. 

Z gory dziekuje.

Jak dla mnie, jeśli chodzi o ten gatunek to po za OeSem rzeka jest z grubsza pozamiatana. Klub Glowatka walczy o przetrwanie tej ryby na Dunajcu, ale, przynajmniej moim zdaniem, jest tych ryb potwornie mało, z każdym sezonem mniej. Zarybienia swoją drogą, ale brak tarlisk i odpowiedniej ochrony nie nastrajają na przyszłość. Cała nadzieja moim zdaniem w klubie, choć i ZO jest nowy, sporo ludzi tam przytomnych się pojawiło.

Jak koniecznie jechać do pl to chyba raczej San, tam te ryby łowione są dość regularnie.

Ale, jeśli jechać nie z pl na głowatkę, to chyba raczej bym celował w  Austrię.

Impreza super, ale przyjeżdża się raczej dla ludzi, niż na ryby których w wodzie jest dramatycznie mało.

Było super. Dzięki, za możliwość spotkania, odświeżenia starych i zawarcia nowych znajomości.

Możliwość spotkania i poznania tylu swietnych ludzi (w jednym miejscu).........BEZCENNE :)

Pozdrawiam wszystkich uczestników :)

tuż powyżej tego kręgu aero widział fajna rybę która podeszła pod brzeg i się chwilkę zakręciła... 

niestety współpracować nie chciała...