joker Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 P.S. Zwłaszcza gorąco wspominam poznanie kolegów z Bayan Goł O tak Piotrze, i ja pozostaje pod pozytywnym wrażeniem po spotkaniu tych fantastycznych wędkarskich globtroterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Moja fuga taka lekko miedziany kolor ma to chyba w temacie się mieszczę. Dzięki za rady. Najpierw fuga a potem na ryby długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Byłem pierwszy raz na pucharze Głowatki i jestem pod wrażeniem, jak i wody i całej organizacji. Pewne jest to, że za rok też się spotkamy Panie i Panowie.Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Coś więcej napisze jak dotre do domu i się wygrzebię spod zwału roboty która już czeka...Impreza udana, towarzystwo miłe. Jest pomysł letniej imprezy na wyspie, ale to jak zawsze : drooogooo, daaleeekooo, nooo, mooożeee pomyślęę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kuba kusisz tą wyspą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bramo Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Bylo szalowo! Nigdy tego nie zapomne! Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dzięki Koledzy za przemiłe spotkanko.Przedziwnie udało się spotkać też paru chłopaków, których nie widziałem bardzo dawno, niewątpliwie warto było poświęcić 4 dni na Puchar.Kto nie był, niech żałuje, jest czego, wspomnień moc zostanie na długie, zimowe wieczory.Prezesowi i Zarządowi Klubu Głowatka dziękuję za dostrzeżenie obecności społeczności JerkBait na imprezie, zostaliśmy zauważeni i docenieni. Niecierpliwie czekam na kolejną inicjatywę spotkania userów, może na lodzie, albo na nartach? Bartek PSDla obecnych i nieobecnych, Słowik wrzucił relację z naszej Kanady na Bayan Goł, zapraszam do poczytania i pooglądania pięknych zdjęć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Było super. Dzięki, za możliwość spotkania, odświeżenia starych i zawarcia nowych znajomości.Możliwość spotkania i poznania tylu swietnych ludzi (w jednym miejscu).........BEZCENNE Pozdrawiam wszystkich uczestników Edytowane 22 Października 2013 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Popper to moja miejscowka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Popper to moja miejscowka !!!ale w tle Ja i Maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 A fotek dalej ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Popper to moja miejscowka !!!Wiem nawet, przy którym kamieniu łowiłeś Edytowane 22 Października 2013 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Popper to moja miejscowka !!!Rafał to widać,bo kto inny ułożył by krąg z kamieni pod ognisko w wodzie Panowie zazdraszczam wam tych klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kręgi z kamoli? To chyba Grzegorz. Później z premedytacją nas tam zabrał na łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Tak żeby nie było bezrybnie, jedna z głowatek jakie pojawiły się na imprezie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Widać miłość kwitnie nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 i jeszcze jedna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Były tez duże 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ale ma kamienną mine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bramo Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Pare szybkich zdjec... Edytowane 22 Października 2013 przez Bramo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jeszcze jedno zdanie a'propos ewentualnego, zimowego spotkania. Mam serdecznego koleżkę w Tyliczu (obok Krynicy Górskiej). Mogę spróbować uzgodnić jakiś termin, choć zimą to nie jest łatwe. Myślcie już dziś na ten temat, moim zdaniem warto. Jeżeli będą chętni, proszę na priv wstępne deklaracje, pogadam, wrzucę na ogólny, jeśli będzie dla kogo. Trzeba to zrobić przed 17-tym lutego, bo później będzie największy najazd na góry (ferie mazowieckiego, dolnośląskiego i innych). Sensowne spotkanko od czwartku do niedzieli bo niektórzy mają daleko. Tyle na temat moich pomysłów, spotkałem kilku z Was i chciałbym spotkać się po raz kolejny. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Pytanko do uczestnikow imprezy i znawcow tej wody pod Trzema Koronami...czy cos konkretnego tam plywa?? (chodzi mi o glowatke) czy sa tam prowadzone jakies zarybienia? Czy nadal mozna liczyc na rybe + 10kg czy to juz historia. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Pytanko do uczestnikow imprezy i znawcow tej wody pod Trzema Koronami...czy cos konkretnego tam plywa?? (chodzi mi o glowatke) czy sa tam prowadzone jakies zarybienia? Czy nadal mozna liczyc na rybe + 10kg czy to juz historia. Z gory dziekuje. Rok temu na Wigilii Klubu Głowatka widziałem fotki dwóch ryb złowionych w obrębie Sromowiec. Jedna około 17 kg druga 11 kg. Zdjęcia prezentował Słowak z którym pociągałem z gąsiorka. Na Pucharze padły trzy małe głowatki, dwie Kolega @Franc (+40 cm, +60 cm) i jedna po stronie pozostałych. Na zdjęciu maluchy wpuszczone podczas Pucharu... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Pytanko do uczestnikow imprezy i znawcow tej wody pod Trzema Koronami...czy cos konkretnego tam plywa?? (chodzi mi o glowatke) czy sa tam prowadzone jakies zarybienia? Czy nadal mozna liczyc na rybe + 10kg czy to juz historia. Z gory dziekuje.Jak dla mnie, jeśli chodzi o ten gatunek to po za OeSem rzeka jest z grubsza pozamiatana. Klub Glowatka walczy o przetrwanie tej ryby na Dunajcu, ale, przynajmniej moim zdaniem, jest tych ryb potwornie mało, z każdym sezonem mniej. Zarybienia swoją drogą, ale brak tarlisk i odpowiedniej ochrony nie nastrajają na przyszłość. Cała nadzieja moim zdaniem w klubie, choć i ZO jest nowy, sporo ludzi tam przytomnych się pojawiło.Jak koniecznie jechać do pl to chyba raczej San, tam te ryby łowione są dość regularnie.Ale, jeśli jechać nie z pl na głowatkę, to chyba raczej bym celował w Austrię.Impreza super, ale przyjeżdża się raczej dla ludzi, niż na ryby których w wodzie jest dramatycznie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Było super. Dzięki, za możliwość spotkania, odświeżenia starych i zawarcia nowych znajomości.Możliwość spotkania i poznania tylu swietnych ludzi (w jednym miejscu).........BEZCENNE Pozdrawiam wszystkich uczestników tuż powyżej tego kręgu aero widział fajna rybę która podeszła pod brzeg i się chwilkę zakręciła... niestety współpracować nie chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi