popper Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mifciu. Na trotach odbijemy? Do 15 liściopada niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Bardzo dziękuje za miłe spotkanie . Żałuje że nie mogłem zostać dłużej i poznać więcej przesympatycznych wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No jak nie jak tak... A może być ciekawie bo w tym roku zapowiadają się u mnie dwa otwarcia. Jedno na naszych wodach. Drugie - miesiąc później na wodach Bramo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Bardzo dziękuje za miłe spotkanie . Żałuje że nie mogłem zostać dłużej i poznać więcej przesympatycznych wariatów No właśnie. A ja, za późno, pytałem Andrzeja, któż to @Franc, co jedyny łowić potrafi Edytowane 23 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jestem przekonany że wielu potrafi i to bardzo dobrze . Ja akurat znalazłem się w odpowiednim miejscu i czasie .I to na tyle . A głowtki nie wymiarowe , a kropki piękne ale w okresie ochronnym .I to tak . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 A fotek dalej ni ma Może jakiś osobny artykulik się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jeśli chodzi o mnie to fotki są w obróbce. Za kilka dni wstawię link do albumu.Na zdjęciu po niżej nasz forumowy łowca głowatek @Franc + @joker... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Naprawdę świetne szkło Andrzeju. A foty.... bajeczne. Edytowane 25 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Widać koledzy mocno skupieni ......... Fajnie , fajnie dawaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Noooo to jeszcze @joker i Janusz @woblery z Bielska.Reszta fotek tak jak pisałem... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Fotki super Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dzisiaj od 18.00 będą dostępne fotki z XX Pucharu Głowatki.Link do galerii podam w wątku... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Prawdziwy Górol - pełną gembą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jeśli ktoś z Kolegów ma ochotę pooglądać foty z XX Pucharu Głowatki to zapraszam pod link j/n. http://www.andrzejstanek.pl/ http://www.andrzejstanek.pl/post/53 Zdjęcia są przygotowane pod duże monitory, minimum 22 cale. Daje to niezły efekt wizualny... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ehhhhh........ to jest właśnie klimat Dzieki serdeczne Andrzej za przepiękne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 klimacik super a fotki jeszcze lepsze,jak się zacznie oglądać to po prostu trzeba dojść do końca......i zacząć od początku... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Andrzeju, nie będę Ci słodził. Wiem, że robisz dobre zdjęcia.Ale to, co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania Nieomal słychać gwar rozmów i szum rzeki. Znów byłem w Sromowcach. Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Głowatka 2013 Edytowane 24 Października 2013 przez popper 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Foty fajne tylko czekam na jeszcze kilka zdjęć takich extara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Z przyjemnością obejrzałem fotorelacje. Fotki rzeczywiście kapitalne. Myślę,że będzie miło do nich wrócić za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Andrzeju, zdjęcia cudo. Parę ujęć powaliło mnie. Jak Ty to zobaczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ach ten Stanek znowu narobił fajnych fotek i nie można oczu oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Parę ujęć powaliło mnie. Jak Ty to zobaczyłeś? Trzeba było mniej pić a jeśli już to z soczkiem... Ciężko się zaaklimatyzować po tych paru dniach męskiej zabawy, do następnego spotkania.Ubolewam jedynie, że Pawłowi @kardi nie zrobiłem lipieniowych oczek...Dzięki Wszystkim za dobre słowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Andrzej - zdjęcia rewelacyjne. Widać mistrzowską rękę Nie ukrywam - marzę, by kiedyś dojść do takiego poziomu (noo, życie długie, mam nadzieję ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Pięknie Andrzeju.Naprawdę klimat potrafisz uchwycić.Janusz fajnie wyszedł niczym wódz indian.Fajnie dla takiego klimatu to i tą świnkę z jabłkiem w paszczy bym wszamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi