Andrzej Stanek Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Michał, Kuba to kiedy będziecie w Sromowcach? Wczoraj nawijałem żyłki na multiki, serce rwie się na ten wyjazd. Praktycznie to mam wszystko gotowe, może kilka streamer-ów powinienem dowiązać, praktyka wykazuje, że i tak łowimy 2-3 wzorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jakoś cicho w temacie aż znów oglądałem zdjęcia z poprzednich edycji głowatkowych, to już praktycznie za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Nawet mi nie wspominaj Bawcie się chłopaki i to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Za rok sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jasne że tak tym bardziej że cały arsenał już był uszykowany (przynęty) a i kijek Krzysiek kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A co za kijek uszykowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 CTS Eilt LR SD-904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Karol masz jeszcze jedną imprezę w tym roku - Wigilia Klubu Głowatka. Niezapomniana zimowa sceneria Pienin i duża szansa na rewanż z "miedzianą rybą". Jak Bozia da to będę... http://andrzejstanek.pl/post/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 uu pewnie zacny zdjęcia są gdzieś w galerii żeby zobaczyć cacko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Nie nie kijek bedzie gotowy dopiero pod koniec tego tygodnia Andrzejku pomyśle - bo czasu bede miał sporo na wypoczynek.Dzisiaj jak odwoływałem rezerwacje w hotelu to miła pani stwierdziła że zadatek nie przepada i w ciągu 6-mcy moge z niego skorzystać przy następnej rezerwacji Więc chyba się skusze Edytowane 2 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 To mamy okazję razem połowić. Cisza, spokój i szansa na rybę życia z resztą jak zawsze w Pieninach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 u nas nastąpi chyba niewielka zmiana. Termin przyjazdu co prawda ten sam, ale mam zamiar wyegzekwować od aborygena zabranie na swoje tajne miejscowki w okolicy, wiec w okolicy co prawda będziemy tak jak pisałem sporo przed switem, ale jedziemy najpierw na ów tajne miejscówki - więc w hotelu pojawimy się po zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No to zapowiada się ostry piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 im pozniej dotrzemy do hotelu (integracja) tym wiecej będziemy łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Dokładnie a będziesz spływać tratwami? bo na plakacie jest jakiś spływ.. będzie można potrolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 To w końcu kiedy jesteście w Sromowcach?Może jakaś aktualna lista i dzień meldunku w hotelu?Podobno "prominentny" forumowicz, ścisłe kierownictwo ma wizytować imprezę.Daj znać Mifek jak to jest, zawsze do bagażnika mogę dwie puszki zielonej farby wrzucić a i krawat organizacyjny odprasować by wypadało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 To może szf , szefów się postara i godnie przywita tak zacne grono (suweniry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 tak czy siak nie planowalem logowac sie w hotelu przed poludniem bo wiaze sie to tylko z dodatkowym ksoztem jak dla mnie... pierwotnie zakladalem ze bedziemy sie krecic od switu gdzies w okolicach czerwonych skalek moze boiska, ale plan ulegl zmianom i w okolicach hotelu bedziemy dopiero wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Mifek - jaki dzień? Czwartek, piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 dokladnie wyjazd w czwartek po robocie - przyjazd w okolice bardzo wczesnie - piątek... pewnie sporo przed switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jak rozumiem jedziecie na Poprad, paskudy z Was są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jedziemy tam gdzie nie trzeba chodzic 1,5km od dolku do dolku tam gdzie na jednym 1km jest ich 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jedziemy tam gdzie nie trzeba chodzic 1,5km od dolku do dolku tam gdzie na jednym 1km jest ich 5 To mnie zabrać proszę (prosze tylko formalnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jak dobrze liczę to każdy będzie miał swój dołek, ja czasami dołki w lesie kopię... No to mamy "dołkowe" Towarzystwo. Dobra widzimy się wieczorem oby tylko któryś z Was w tym dołku nie został.A już myślałem, że Grzesiu to normalny muszkarz a tutaj takie zaskoczenie, no nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi