Andrzej Stanek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nawet w awatara fotkę znad Dunajca zaaplikowałem . Od rana widzę, że się kokosisz z tym awatarem. Przez chwilę był okoń teraz "czapeczka", może po Pucharze będzie głowatka... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jak nie będzie @Milo ,to raczej głowatki nie będzie A tak poważnie, to Waldku kibicuję Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jak nie będzie @Milo ,to raczej głowatki nie będzie A tak poważnie, to Waldku kibicuję Tobie Nie dziękuję. Ale, ale. Dlaczego Ciebie nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja tez już zwarty i gotowy. Linki poprzewijane, agrafki, wabiki sprawdzone. Spodnie....chyba nie ciekną Jedno co nie teges, to butki filcu nie mają ale może uda się nie połamać.Nawet w awatara fotkę znad Dunajca zaaplikowałem . Spodnie zaczną ciec jak głowatka będzie Zazdroszczę i kibicuje całej ekipie z JB (niezależnie od głębszych powinowactw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Waldi jak nie masz filcu to może chociaż wkreciki zaaplikuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) "Zakolcowane". Od wczoraj. Ale na wszelki wezmę te stare, z filcem.Panowie, czy głowatki też na bezzadziorowe łowimy?Nie pamiętam już jak było. Edytowane 14 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja właśnie odebrałem śpiochy, jeszcze buty i czekam na sygnał w sprawie odbioru ocieplacza, opłata za usługę już prawie ukończona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nie dziękuję. Ale, ale. Dlaczego Ciebie nie będzie?Waldku,ja tam już byłem prawie wszędzie,właśnie oprócz głowatki i sea troutów ,i niech tak zostanie Poza tym niezbyt dobry okres mam i na takie wypady nie mogę sobie pozwolić ,czas i kasa nie pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Waldku,ja tam już byłem prawie wszędzie,właśnie oprócz głowatki i sea troutów ,i niech tak zostanie Poza tym niezbyt dobry okres mam i na takie wypady nie mogę sobie pozwolić ,czas i kasa nie pozwalają Łukasz cwany jesteś Najlepsze na deser sobie zostawiasz No nic.Zawsze lubiłem Twoje towarzystwo. Mam nadzieję, że jeszcze gdzieś, nad wodą, skrzyżujemy kije Edytowane 14 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 "Zakolcowane". Od wczoraj. Ale na wszelki wezmę te stare, z filcem.Panowie, czy głowatki też na bezzadziorowe łowimy?Nie pamiętam już jak było. Raczej normalne kotwy w Sromowcach. Ktoś kiedyś sugerował, że głowatka, troć, łosoś lepiej stosować bez zadziorów. Łatwiej hak wbić w pysk i dobrze siedzi w kośćcu. No nie wiem, ja tam raczej przy tego typu przynętach (duże streamer-y, muchy) stosuję groty jeśli jest to tylko dozwolone. Swego czasu (zlot) Kuba miał głowatę na kiju (streamer) i po ptokach - zeszła. Wcześniej widziałem goły hak i gotową muchę (wielkość małego kakadu), jak kręcił. Kibicowała cała "czelodka" forumowa. Był tępy jak zęby teściowej. Przy dopingu i ogólnej radości uczestników biesiady przeszedł kontrolę... Resztę znacie a szkoda, była by to druga zlotowa sztuka. Nic straconego - młodzież miała swoje pięć minut teraz czas na doświadczonych forumowiczów - oldbojów... . Waldek nasz czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jędruś tłumacz se tak dalej... My się tak łatwo nie poddamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Chciała by dusza do raju... Damy radę. Karol - w końcu paczkę rozpakowałem. Flasza a raczej gąsior cały i zdrowy, firmowo zalakowany. Tak, że piątek godz. 20.00 o jedną cnotkę mniej. Jak opór postawi gwałtem weźmiem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 No to gwałćta obywatele ino milicyji nie wzywajcie A jak bedzie smakowało to mam jeszcze mały zapas Na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Napięcie.... jest Ja już drepczę prze jutrzejszym wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Fajny lipek, szczęśliwcu. Ja dopiero w piątek rano dociągnę do Was 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Popper - w razie czego jest szansa wskoczyć do cię na stopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja też jestem już spakowany w 100% tylko czekać do czwartku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jutro rano łykam ostatnią pigułę (antybiotyk) a od środy jestem do Waszej dyspozycji. Dzisiaj w zakładzie pokazałem moim Paniom co dorosłe chłopaki zabierają na wyprawy wędkarskie, mowa o Karola przesyłce. Jako, że laski mam obyte i znające życie pierwsze hasło jak zobaczyły gąsiorek było - szefie a może mała degustacja... Ledwo co się flasza obroniła. Teraz bezpiecznie w garażu odpoczywa czekając przed podróżą jak i samej inicjacji. Tak sobie myślę, że za poświęcenie w obronie jej dziewictwa przy degustacji powinienem w kolejce być podwójnie obsłużonym. Z drugiej strony ktoś mógłby mnie posądzić o pazerność i na forum obsmarować jako grubianina i warchoła. Dla świętego spokoju poświęcę tą jedną należną kolejkę dla tych co stać obok będą śliniąc się na sam widok, a do kompanii nie należący. Co człek się musi wycierpieć dla dobra ogółu... Karol uruchom aparaturę, niebawem następna impreza w Pieninach. Tam Cię znajdę.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 U mnie tego pod dostatkiem choć samemu cięzko degustować więc jak kompanija doborowa to czasami se pozwole Laski Andrzej kumate i wiedzą co Misie lubią najbardziej A z kosztowaniem poza kolejnością Jędruś musisz uważać chwila nieuwagi i po chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 To Ty nie wiesz, że krowa co dużo... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja też jestem już spakowany w 100% tylko czekać do czwartku... Ja tam jeszcze nie spakowany, sprzęt wala się po mieszkaniu, ciuchy po szafkach, przynęty w trakcie roboty ale jak to mawiał trener Wenta: "Panowie dużo czasu" zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ja tam do pakowania nawet palcem jeszcze nie kiwnąłem i dziś pewnie też tego nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Panowie, czy ktoś będzie obecny w czwartek wieczorem w hotelu Nad Przełomem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Pewnie Andrzej samotny wojownik Edytowane 15 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi