Andrzej Stanek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Moimi słoikami udokumentujemy Twoje + zawartość... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 KarolWędkarze dzielą się na 2 kategorie - tych co lowią na muchę i tych co zawsze o tym marzyli To dobre miejsce na początek przygody To ja jestem trzecią kategorią, łowiłem na muchę ( krótki epizod ) i na razie nie marzę o o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 To ja jestem trzecią kategorią, łowiłem na muchę ( krótki epizod ) i na razie nie marzę o o tym Dokładnie i ja mam podobnie Miałem krótki jednosezonowy epizod i jakoś mnie to nie wciągło i jak narazie nie czuje takiej potrzeby Chociaż nie mówie nie .......... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A propo muchy, Kto będzie oprócz głowy polował na lipasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A propo muchy, Kto będzie oprócz głowy polował na lipasy? Przełamałem się i biorę szklaczka na lipienie + pełne pudło muszek, jak znam życie znowu za duże. Jedynie nimfetki mam ukręcone na hakach 22-24. Zobaczymy czy będzie czas by połowić na plankton... Idę spać, przez ostatnie dwa dni spałem tylko dwie godziny a rano moc emocji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Super, ja chyba najmniejsze mam na haku 18 albo i większe.... ale może i na sucharka da się coś wyłuskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No to macie panowie na gotowo: wiosna, San, pstrągi i głowacice http://glowatkabieszczady.pl/ Łamcie kije, Kuba palce Trzymam kciuki i liczę na w miarę aktualne sprawozdania z nad Dunajca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A ja poczekam aż przyjedziecie z Józkiem. Nad Kwisę? Może nad Bałtyk? Poppek a wiesz, że już kombinuję wypad w Twoje rejony... Myślę, że bramo dośc łątwo da się przkeonać, jak dobrze ppójdzie to i Joah też się przyłączy... na aero zawsze można liczyc... takze... plan jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Poppek a wiesz, że już kombinuję wypad w Twoje rejony... Myślę, że bramo dośc łątwo da się przkeonać, jak dobrze ppójdzie to i Joah też się przyłączy... na aero zawsze można liczyc... takze... plan jest... No, to resztę dopracujemy na miejscu.A Józka i Tomka? Zaprosimy szczerze. W końcu jak wskoczą na A4, to dalej jak po sznurku.Bez przesiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No, to resztę dopracujemy na miejscu.A Józka i Tomka? Zaprosimy szczerze. W końcu jak wskoczą na A4, to dalej jak po sznurku.Bez przesiadki Nooo, drogowcy się starają .Może w przyszłym roku A 4 będzie już w Dębicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Józek nie dramatyzuj ile tam masz do tej A 4 teraz A potem prostooooo ''Niewidomy by trafił ''Na przyszły rok na wiosne albo my was odwiedzimy nad Sanem lub wy bedziecie dymać na Dolny Śląsk A co tam u zlotowiczów Jędruś milczy jak grób Czyżby .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jędruś zmęczony już...... holowaniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 może jego już holują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Józek nie dramatyzuj ile tam masz do tej A 4 teraz A potem prostooooo ''Niewidomy by trafił ''Na przyszły rok na wiosne albo my was odwiedzimy nad Sanem lub wy bedziecie dymać na Dolny Śląsk A co tam u zlotowiczów Jędruś milczy jak grób Czyżby ....Krauzówki napił i ma pomroczność ciemną :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Obiecał że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Obiecał że nie Oj tam, widać chłop podatny na nałogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jeszcze poczekamy na wieści może chłopaki się integrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Miałem ok. południa telefon od Andrzeja. Był w drodze do Sromowców. Mówił, że dzisiaj paru ludzi połowiło tam pstrągi.Padły też duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kolega z forum miał dwie małe głowatki. Cały dzień w deszczu. Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 no ladnie ladnie... my jeszcze troche i ... lecimy... tylko kurka... do 13 w robocie i jeszcze projekt musze skonczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ja ruszam o 14.00 ale najpierw na Zakopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) No to koledzy ''SZEROKIEJ'' bezpiecznej drogi wam życze. Warunki do jazdy dzisiaj nie najlepsze więc ostrożnie Skrobnijcie słówko wieczorem czy wszystko OK Powodzenia i połamania kija.Karol Edytowane 17 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Pakowanie prawie skończone, starujemy z Mańkiem jutro ok 7-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Szerokości Piotr.Połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 .Pakowanie prawie skończone, starujemy z Mańkiem jutro ok 7-ej Piotr delikatnie "Krauzówkę" degustujcie, bo wiata zdradliwa jest :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi