Jozi Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Karol nastęnym razem MY gościmy .Ten klimat pod wiatą....ech :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kurcze też choruje na Tą rybę ale w Pl to już sobie odpuściłem,choć z drugiej strony fajnie jest podeptać kamienie u podnóża trzech koron, pod czerwona skałką czy przy boisku.... PS.Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 .Kurcze też choruje na Tą rybę ale w Pl to już sobie odpuściłem,choć z drugiej strony fajnie jest podeptać kamienie u podnóża trzech koron, pod czerwona skałką czy przy boisku.... PS.ZazdroszczęWob co tam ryby ale jak masz piękną jesień i jesteś pod III Koronami to nawet o rybach nie myślisz .Klimat bezcenny . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Niby tak Jozi tylko odemnie trochę daleko żeby pojechać się po prostu samogonki na śliwkach napić i listki na drzewach poglądać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 No jest świat a jak Mifek ze Szczecina zasuwa?Kuba z Wysp przyleciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Niby tak Jozi tylko odemnie trochę daleko żeby pojechać się po prostu samogonki na śliwkach napić i listki na drzewach poglądać... Wojtku czasami trzeba a nawet musssssss.... Odreagować od wszystkiego i naładować bateryjki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jak wyniki pierwszej tury ???Nie słyszałem o żadnej głowie ale zaraz będzie licytacja to może więcej się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Wob co tam ryby ale jak masz piękną jesień i jesteś pod III Koronami to nawet o rybach nie myślisz .Klimat bezcenny .Swiete słowa,kurde 5 razy tam byłem na wczasach 3 razy wszedłem na 3 korony 4 razy spływałem i za kazdym razem jak bym tam był pierwszy raz,a napewno nie ostatni,i może kiedys sie trafi ze za głowatką sie człowiek wybierze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Właśnie wróciłem z licytacji o żadnej głowatce nie słyszałem jutro dalsze próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Właśnie wróciłem z licytacji o żadnej głowatce nie słyszałem jutro dalsze próbyPiotrek to norma, głowatki szkolone wiedzą, że na nie polujecie więc przeszły na dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jozi jesteśmy na podobnym etapie. Ułożyłem podłogę. Fugę kłaść przed malowaniem ścian czy najpierw pomalować? Boję się że jak zachlapię farbą świeżą fugę to ją zniszczę myjąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Maluj po fudze,bo ci woda lekko chlapnie i plamy zostaną.a na fugi kup folie,tekture w rolkach po 15mb dobrze zabezpiecz i maluj,hyba ze agregatem bedziesz malował w co bardzo watpie.saorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Harp Gorgol dobrze radzi.Masz folie po 5zł takie 5mx4m.Robisz fugę, przeschnie, nakrywasz folią kleisz taśmą i możesz malować ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Kurna, ja tu na glowacice czekam, a Ci mi z fugami...Jozi moze chcesz 1/4 etatu u mnie na budowie? Bo mi sie prace wykonczeniowe niedlugo szykuja ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Tomek nie wkurzaj, nawet nowego kija nie mam kiedy wypróbować .Myślałem, że dzisiaj śmignę to tak wieje jakby się ktoś powiesił .Kurna, ja tu na glowacice czekam, a Ci mi z fugami...Jozi moze chcesz 1/4 etatu u mnie na budowie? Bo mi sie prace wykonczeniowe niedlugo szykuja ;-)Dość remontów na ten rok, kruca same stelki na ścianie" wiszą" :lol: . Chłopaki wracają do domu, musisz poczekać na relacje.Głowatek nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Panowie to następnym razem na Słowację na Wag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Józek miałem do ciebie dzwonić ale zabrałem manele stanąłem kolo samochodu i stwierdziłem ze pier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 TOMASZ pojedziemy na Głowatki niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Byłeś na rybach na Sieniawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Cześć Panowie Dzięki Uczestnikom Zlotu za spotkanie, fajna impreza, uśmiechnięte buźki. Miałem okazję poznać w realu kilku Kolegów z forum w tym dwóch moderatorów. Łącznie na Pucharze było 120 uczestników. Jak przebrnę przez fotki wstawię link z albumem. Jako ciekawostka dla niedowiarków co do blanków FA, +Super moderator Friko ma dzisiaj okazję zapoznać się z pracownią Pana Zielińskiego i jego produkcją blanków. Mam nadzieję, że opisze to na forum... Pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No to mamy kumulacje szczęśliwych informacji Coś @Friko się nie chwalił że jedzie do FA czyżby...... czekamy na rzetelne info Jędrek odpoczywaj tylko nie za długo bo ekipa mocno zniecierpliwiona czeka na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Józek nie dałem rady wiało tak ze skończyłem na wisloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Józek nie dałem rady wiało tak ze skończyłem na wislokuU mnie masakra jak wieje.Andrzej dawaj fotki ze spotkania!!!!!!!!!! Edytowane 20 Października 2013 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No to mamy kumulacje szczęśliwych informacji Coś @Friko się nie chwalił że jedzie do FA czyżby...... czekamy na rzetelne info Jędrek odpoczywaj tylko nie za długo bo ekipa mocno zniecierpliwiona czeka na fotorelacje Fotki za kilka dni, muszę to wszystko ogarnąć. Większość miała aparaty więc fotek powinno być sporo... Co do "wizytacji"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Andrzej czekamy na zdjęcia, ja mam tylko te w telefonie, nawet to że nie zabrałem aparatu nie pomogło i głowatka nie padła.Dziękuję wszystkim za super zabawę, cieszę się że mogłem znowu się z Wami spotkać, jak również poznać wiele nowych osób P.S. Zwłaszcza gorąco wspominam poznanie kolegów z Bayan Goł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi