FidoAngel Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Fotki poogladałem, klimatów, spotkania zazdraszczam.Koszulki jerkbajtowe to sobie piękne sprawiliście. Jakbym o nich wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Na Pucharze miałem okazję pozaglądać obiektywem do pudeł Kolegów. Kilka fotek pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/54 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ale perełki Andrzej ustrzeliłeś nie dość że piękne wobki to do tego kapitalne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ale perełki Andrzej ustrzeliłeś nie dość że piękne wobki to do tego kapitalne fotki Kilka fotek zostało do obrobienia, sukcesywnie będę dokładał. Jak @Franc - Jacek, wysypał wobki z pudełka na trawę to tak jakby trzy koła spadły w banderoli... A miał to być jedynie mały fragmencik kolekcji. Słowem ludzi pozytywnie zakręconych nam nie brakuje Jeśli chodzi o sprzęt i podejście w temacie to z Jackiem nadajemy na tych samych falach. Co do wobków Janusza z Bielska i Joker-a, jedne już mam drugie mam zamiar mieć - tyle w temacie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ostatni akcent z Pucharu - miszmasz na tapetę... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 @Andrzej Stanek i @popper- dzięki za fotki,nigdy pewnie mnie tam nie będzie,ale czuję się jakbym tam był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Piękne zdjęcia!!!. Super obsada Pucharu,... dużo znajomych twarzy... Pogoda też jak widać na zdjęciach dopisała. Szczerze zazdroszczę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Marcin szykuj graty, zbieraj siły. Zgodnie z tym co w rozmowie telefonicznej - listopad pod znakiem Dunajca, Popradu. Może tym razem los będzie łaskawy... Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Andrzej co go czarujesz, jak listopad to tylko morskie trocie Marcin chyba sie nie rozmyśliłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Andrzej co go czarujesz, jak listopad to tylko morskie trocie Marcin chyba sie nie rozmyśliłeś??? Trocie też mogą być, szczególnie te z Dunajca, mają inny odcień - bardziej w miedź wchodzą...No dobra - widzę, że macie umówioną randkę a między wódkę a zakąskę nigdy się nie pcham... W razie czego jestem pod telefonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Andrzej & Igor, Dzieki. Podnosicie mnie na duchu. Niech no ja sie w końcu z tej boreliozy wylecze (mam nadzieje, ze pół roku leczenia wystarczy) to w listopadzie i Trotki i Głowatki obskoczymy. Przeciez jeszcze w lutym w jednym tygodniu z Igorem za trociami się uganiałem na Redze a w kolejnym tygodniu z Januszem W. na Dunajcu za pstrągami i głowatkami ganiałem. Odległość to nie problem, ważne żeby zdrowie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Janusz - nie mogłem się oprzeć, gdzieś mi ta fotka przepadła i dzisiaj na nią wpadłem... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Przepiękne!!! A te trzy cienie pod plecionką (prawie w miejscu styku z wodą) - to też fotomontaż? Czy też za modelką zawsze takie sztuki pływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Przepiękne!!! A te trzy cienie pod plecionką (prawie w miejscu styku z wodą) - to też fotomontaż? Czy też za modelką zawsze takie sztuki pływają? To są prawdziwe ryby, jak Janusz sypnie robalami odrywają się z dna i "oczkują"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Czyli co Jędrek na następny raz zabierać ze sobą DŻODŻO nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Czyli co Jędrek na następny raz zabierać ze sobą DŻODŻO nr 4 Nie trzeba. Wystarczy garstka (no, ze dwie garstki) "Ochotkus Gigantus". Po naszemu - glajcha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi