w.d.wobler Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 no włąsnie bo taaakiej ryby w TV znaleść nie mogłem znaczy zaczęli w necie urzędowac na całego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tak, tak - zapomniałem zupełnie o tym napisać Wystartowała internetowa TV Taaaka Ryba. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 No to też Fajnie ważne że ktoś o tym napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 I nawet sie zarejstrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 tez sie zarejestrowałem tylko teraz pare dni poczekać na założenie konta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 ja już czekam i czekam i lipa na max żadnego odzewu bleeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Czy u Was też film o głowacicach trwa tylko kilka minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Nie wiem jak u Was koledzy???,ale u mnie cos dlugo sie laduja te filmy,a mam przesyl 1,3Mb/s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 to coś słabo Ci necik ciągnie ja odpaliłem i odrazu oglądałem filmiki bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 to coś słabo Ci necik ciągnie ja odpaliłem i odrazu oglądałem filmiki bardzo fajne Wygląda na to ze nie mam takiego przesyłu za jaki place Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wygląda na to ze nie mam takiego przesyłu za jaki place Wejdź sobie na stronę np. http://speedtest.net/ i wybierz żółtą wieżyczkę.Sprawdzi Tobie uplink i downlink - i jak coś nie będzie się zgadzać pędź szybko do osoby, której płacisz za łącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fastest Download: 3586 kb/s Fastest Upload: 500 kb/s Average Download: 2835 kb/s Average Upload: 487 kb/s jeśli wszystko dobrze wklikałem to wyszło mi tak... i tak nie wiem czy to dobrze czy źle xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fastest Download: 3586 kb/s Fastest Upload: 500 kb/s Average Download: 2835 kb/s Average Upload: 487 kb/s jeśli wszystko dobrze wklikałem to wyszło mi tak... i tak nie wiem czy to dobrze czy źle xD Zależy jakie masz łącze, jeśli deklarowane 256kb/s to ja bym się cieszył Poważnie - całkiem przyzwoite dane, ale musisz jeszcze porównać te wyniki, do tego co deklaruje dostawca... btw - sorry za off topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 ja kozystam z radiówki od sąsiada... place 40zł i jak mi trzeba pomocy ( a trzeba dosc często ) to wszystko naprawi czasem da cos ze swoich części, dobry typek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Na Taaakiej rybie przybyły dwa filmiki. Jeden z koncertem kolęd, drugi o żywej szopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi