BARENZ Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Masz racje Mateusz jest naprawdę ok. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Na warsztacie taki tam okonek 4cm, brakuje jeszcze steru i 3 warstw lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 No Mateusz chylę czoło.Pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Na warsztacie nowa banda ;D koło 3,5cm, pod klenia, jazia, okonia, pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Czekam na dalszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ukleje piąteczki dojdzie jeszcze lakier, płetwy... zdjęcie nie oddaje ich prawdziwego wyglądu. Bezsterowa pod okonie, ta z normalnym oczkiem dostanie ster i ma śmigać ;D ogółem na warsztacie dość sporo rzeczy, jak pokończę do zapodam jakieś photos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ukleje piąteczki dojdzie jeszcze lakier, płetwy... zdjęcie nie oddaje ich prawdziwego wyglądu. Bezsterowa pod okonie, ta z normalnym oczkiem dostanie ster i ma śmigać ;D ogółem na warsztacie dość sporo rzeczy, jak pokończę do zapodam jakieś photos DSC03230_zmniejszacz-pl_511750.jpgTa z uszkiem w pysku wyszła lepiej, ma oko usytuowane we właściwym miejscu, porównaj je i zobaczysz różnicę.Łuskę rób jeszcze drobniejszą ok 100% więcej nacięć i dużo płytsze - dociskaj tylko lekko nożykiem.Powoli nabierzesz wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Masz racje, rzeczywiście w tej pierwszej oko nieco mi "skiełzło" Z tymi nacięciami to zawsze mam problem, za każdym razem robię coraz płytsze ale ostatecznie i tak wychodzą z głębokie xd następnej już nie skopię ;pDzięki, miło mi to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Kilka z wielu w najbliższym czasie część powinna zawitać na giełdzie kleniowe 3,5cm, uklejki 5cm ;D + dwa kalkomaniowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam, jeśli ktoś chciałby nabyć owe woblery, zapraszam na Giełdę Twórców, cenę zmniejszam do 45zł za zestaw w razie czego proszę o wiadomość PW na to konto "Pride", z tamtym mam mały kłopot związany z hasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A co to ? Zaoczne podbijanie wątku giełdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Absolutnie nie. Zapomniałem hasła do konta Greed111 i musiałem zrobić nowe..., jak sobie przypomnę to usunę. Chciałem napisać w swoim wątku na Giełdzie Twórców żeby w razie czego pisać na to konto ale się nie da bo przecież trzeba mieć rangę "Twórcy".... Jeśli kolega uzna to za krętactwo proszę o usunięcie ostatniego postu i zamknięcie tematu na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Z hasłem nadal krucho... :/ na pocieszenie taki stworek ;> może się sprawdzić wieczorową porą^^ ;> 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dlaczego wieczorową ? Czyżbyś się go wstydził ? Jest superowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 W dzień rybki mają za dobry wzrok żeby takiego brzydala pożreć za to pod wieczór, która rybka nie chciałaby ciapnąć myszki na kolacje? pstrągi i klenie powinny się zainteresować ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Myszole się rozmnażyły! ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Kilka mikrojigów dla relaksu to moje pierwsze więc cudów nie ma się co spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam ;D ostatnio nabyłem taki zestawik akwareli po dość niskiej cenie i jeśli się sprawdzą to mógłbym wziąć więcej i odprzedać chętnym oczywiście najpierw musze je przetestować czy to nie zwykły bubel dedykuje to do wszystkich tych, którzy chcą spróbować malowania akwarelami, a nie koniecznie chcą wyrzucać sporo kasy na wstępie cena wynosiłaby 10zł + 5zł przesyłka, ktoś byłby chętny? jak na zdjęciu 8 sztuk + "pyndzel" gratis xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi