Skocz do zawartości

Twory Greeda ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ukleje piąteczki ;) dojdzie jeszcze lakier, płetwy... ;) zdjęcie nie oddaje ich prawdziwego wyglądu. Bezsterowa pod okonie, ta z normalnym oczkiem dostanie ster i ma śmigać ;D ogółem na warsztacie dość sporo rzeczy, jak pokończę do zapodam jakieś photos ;)

attachicon.gifDSC03230_zmniejszacz-pl_511750.jpg

Ta z uszkiem w pysku wyszła lepiej, ma oko usytuowane we właściwym miejscu, porównaj je i zobaczysz różnicę.

Łuskę rób jeszcze drobniejszą ok 100% więcej nacięć i dużo płytsze - dociskaj tylko lekko nożykiem.

Powoli nabierzesz wprawy. ;)

Absolutnie nie. Zapomniałem hasła do konta Greed111 i musiałem zrobić nowe..., jak sobie przypomnę to usunę. Chciałem napisać w swoim wątku na Giełdzie Twórców żeby w razie czego pisać na to konto ale się nie da bo przecież trzeba mieć rangę "Twórcy".... Jeśli kolega uzna to za krętactwo proszę o usunięcie ostatniego postu i zamknięcie tematu na giełdzie.

• 2 tygodnie później...

Witam ;D ostatnio nabyłem taki zestawik akwareli po dość niskiej cenie i jeśli się sprawdzą to mógłbym wziąć więcej i odprzedać chętnym ;) oczywiście najpierw musze je przetestować czy to nie zwykły bubel :) dedykuje to do wszystkich tych, którzy chcą spróbować malowania akwarelami, a nie koniecznie chcą wyrzucać sporo kasy na wstępie :ph34r: cena wynosiłaby 10zł + 5zł przesyłka, ktoś byłby chętny? ;) jak na zdjęciu 8 sztuk + "pyndzel" gratis xd  post-56524-0-20948800-1395054101_thumb.jpg