mifek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 lekko w nawiązaniu fdo atku rozpoczętego w aukcji...A co tam - 150 PLN najwyżej nie pojadę gdzie miałem jechać Pozdro Jachu Jachu nie ma takiej opcji... PS> wlasnie odebralem zelaztwo... CUUUUUUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Hej Rafał.Też tak myślę, ale bardziej cieszy mnie, że jak powiedziałeśżelstwo Ci się podoba.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 już wiem czego sobie zażycze nastepnym razem... bede wyjątkowo monotematyczny kolorostycznie... ale jak juz kiedys mowilem - i w sumie czesto to powtarzam.. czarne jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jeśli chodzi o to żelastwo z Kołobrzegu, od S. P. to jest zaj..ste, a jak na to sandacze biją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja tam ostatnio choruje na wszelkiego rodzaju czarne przecierki... oj biedne beda kropki biedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Rafał.Ja osobiście, analizując zamówienia forumowiczów na żelastwodziwię się brakiem zainteresowania, a raczej małym zainteresowa-niem błystkami typu srebro połysk i srebro mat. Z mojego doświadczenia są to najbardziej łowne wzory, szczególnie na naszychpomorskich wiosennych wodach, często trąconych i podwyższonych.A tak naprawdę to to co podoba się nam wcale nie musi równiemocno podobać się rybom. Dla mnie nr.1., jeśli chodzi o kolorwahadła, zarówno na kropki jak i trotki jest srebro mat. Ale może ja się mylę, nie wiem, bo w końcu jeśli np. 80% czasu ło-wienia na końcu mojego zestawu wisi właśnie takie wahadło to niemoże być inaczej. Ale tak na poważnie, wierzcie mi COŚ w tym jest. Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja tam ostatnio choruje na wszelkiego rodzaju czarne przecierki... oj biedne beda kropki biedne... Jak będe w Łomży, to ci kilka przywioze. W innych kolorach - zawsze możesz sobie pomalować - też diablo skuteczne, ale na płytsze rzeczki - mniejsza gramatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Cześć Janusz.Mam pytanko czy na zlocie będziesz miał jeszcze jakieś blaszki do sprzedaż. Jeśli tak to jestem chetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Hej Rafał.Taka moja rada, nie idź z tym upodobaniem do czarnego w inne sfery życia, a już napewno w prezerwatywy, bo jak wiesz czarnewyszczupla. Nie no dosyć, wiadomo to tylko głupi żart, ale czynapewno głupi ?Pozdro Jachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 jachu nie zebym sie chwalil czy coś... ale ja ponoc jestem z tych wiekszych chlopczykow a czarne zawsze mi sie podobaly... w sumie mulatki też mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witaj @mirat.Jeśli będę na zlocie to przywiozę ze sobą wszystko co będę miał,nawet swoje, ja tam zawsze sobie uzupełnię. Czy będę to niestetynie jest pewne, zrobię wszystko aby być, natomiast mam, a właściwie moja mama ma problemy zdrowotne i to w zasadzie deter-minuje moje możliwości.Pozdro Jachu.PS. Nie chcę się usprawiedliwiać, powiem tak, zrobię wszystko aby być. Jednak to o czym wspomniałem wyżej to rozumiecie myślęmoże być istotną przeszkodą. Oby nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 jachu zabierz mame do DPNu. czyste i swieze powietrze na pewno dobrze jej zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 To życzę dużo zdrowia mamie i trzymam kciuki. Jestem pewien że się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Hej, @mirat, @mifek.Dzięki chłopaki za dobre słowo, ale żeby to było takie proste.To byłoby naprawdę OK !Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Cześć,Ja to mam proste plany bo styczeń będzie pracowity - pstrągi, pstrągi, pstrągi. Na trocie, łososie jeszcze w tym roku nie bo po prostu nie znajdę wolnej chwili - zwłaszcza na początku roku. Właściwie już nie mogę się doczekać na wizytację jakiejś pięknej pstrągowej rzeki i szczerze powiedziawszy wolałbym taką pogodę jak mamy teraz - bez mrozów, śniegu itd. Tak więc od drugiego tygodnia ... stycznia ... wizytacja oczywiście z castingiem, multikiem i Sławkowymi woblerami (zwłaszcza nowymi piąteczkami) w garści. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 oooo nowe piąteczki to ja też chcę!!U nas styczeń to ciężki trolling, pogoda do d..., fala metrowa itpitd, ja chyba będę uczył się nowego łuku i jeździł po dziurach i wądołach, poczekam na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ponieważ rodzinne sprawy troszkę pokrzyżowały moje plany trociowe, więc niestety w tym roku nie otworzę sezonu trociowego na Słupi... Bardzo żałuję ale są ważniejsze sprawy.Na szczęście znajdzie się czas na kochane kropki i już 1-2 stycznia zamierzam odwiedzić dwie ulubione rzeczki pstrągowe.O wynikach powiadomię po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja w styczniu chciałbym złowić pierwszego w życiu pstrąga Jak mnie @Rognis z @Singorem zabierą na kropki, powiedzą co , gdzie rzucić i jak poprowadzić to pewnie się uda pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja również nie będę oryginalny: pstrągi i pstrążki. Znamm taki odcinek Kwisy, który bardzo lubię a i on mi rybek nie skąpi. I jakiś wypad na trotkę mi się . Pomarzyć dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jajakub Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 E tam wszyscy tylko pstrążki i pstrążkiJa w styczniu planuję złapać PSTRĄGANamierzyłem bestie z 3 tyg temu i jak na razie kręci się w tym samym rejonie.Jeśli się uda poprawie swój rekord i to z górką A żeby było smieszniej planuję to zrobić przy użyciu muchy.No chyba że będzie wiało wtedy biorę spina i 1 stycznia lecę....., bo potem niestety nastąpi najazd Hunów i jeśli go nie złapią to napewno przepłoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 He heheh Jajakubek przecież ty wyjeżdżasz chyba - musisz starannie zamaskować miejscóweczkę A odnosnie Hunów to fakt - jeśli go ne złowię to na bank przepłoszę.......... To jak nadal wyjeżdżasz na Sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Poperek zapomniał o istnieniu Kaczawy i Nysy Szalonej a ja tam mam zamiar coś z muchami sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Rafał.Ja osobiście, analizując zamówienia forumowiczów na żelastwodziwię się brakiem zainteresowania, a raczej małym zainteresowa-niem błystkami typu srebro połysk i srebro mat. Z mojego doświadczenia są to najbardziej łowne wzory, szczególnie na naszychpomorskich wiosennych wodach, często trąconych i podwyższonych.A tak naprawdę to to co podoba się nam wcale nie musi równiemocno podobać się rybom. Dla mnie nr.1., jeśli chodzi o kolorwahadła, zarówno na kropki jak i trotki jest srebro mat. Ale może ja się mylę, nie wiem, bo w końcu jeśli np. 80% czasu ło-wienia na końcu mojego zestawu wisi właśnie takie wahadło to niemoże być inaczej. Ale tak na poważnie, wierzcie mi COŚ w tym jest. Pozdro Jachu Janusz na południu też się łapie na małe wahadełka mam kilka perełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 W styczniu mam zamiar posiedziec przy ognisku piekac kielbase na kiju w miedzyczasie biegac od przerembla do przerembla popijajac rozgrzewajace napoje w milym towarzystwie kolegow po kiju. Oczywisce wszystko to z umiarem i nalezyta kultura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pafek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moje styczniowe plany to chyba tylko kropki no i może jeszcze te no kropki Janusz jak tam wahadełka, widać jakieśświatełko w tunelu ? Spigot pochwal się tymi perełkami z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Widać Paweł widać, tylko ten tunel jakiś za.....cie długi.Stefan obiecuje, że już zaraz itd. ja mu się nie dziwię zarobiony jest realizacją zamówień i produkcją trociówek. Jawszystko pamiętam ale terminów to już nie chcę teraz podawać, mogę tylko obiecać, że będzie tak szybko jak tylko się da !Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
lekko w nawiązaniu fdo atku rozpoczętego w aukcji...
Jachu nie ma takiej opcji...
PS> wlasnie odebralem zelaztwo... CUUUUUUDO!!!
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi